Najveće ‘udavače’ u horoskopu: Oni očajnički žele da budu u braku

Ljubav i zajednički život nešto je što je svi žele, ali postoje oni koji to žele više od ostalih. U svojim potencijalnim partnerima neprestano proveravaju da li to to

Bik

Bikovi su poznati po svojoj stabilnosti, ne beže od obaveza i dobro se snalaze u bračnoj zajednici. Od svog partnera traže oslonac, ali ga i sami pružaju. Ako im se ne uzvrati koliko je zaslužio, otvoreno će pokazati svoje nezadovoljstvo. Nećete morati da razmišljate šta ste pogrešno uradili, jer Bik nema dlake na jeziku i sve će vam reći u lice.

Ako dođe do nevere, biće jako ljubomoran, ali sami nikada nisu dovoljno spremni da okončaju brak. U stanju su da koketiraju s drugima pred vama, ali ne zato da bi vas povredili, već da vam pokažu šta možete da izgubite.

Rak

Ovaj vodeni znak je veliki emotivac koji je privržen svojoj porodici. Stvoren je za brak i ako se u tome ne ostvari, bilo kakav drugi uspeh ništa mu ne znači. Upravo zato jer je emotivan Rak će zbog najmanje nesuglasice biti jako povređen. Ono što je zanimljivo je da ako se ovom horoskopskom znaku dogodi da bude u braku koji ne ide i koji se raspada, sve će učiniti da taj brak izgleda savršeno i idilično pred celim svetom, jer ne voli da drugi znaju šta se zaista događa.

Protivnik je razvoda i neće dozvoliti da se osoba koja je s njim provela zajedničko vreme rastane od njih jer je celog sebe uložio u nju. Takođe smatra da porodica treba da bude jedna i da to nije prava stvar ako ima samo malu naznaku koja može da ugrozi njenu savršenost. Isto tako veruje da deca zaslužuju oba roditelja i njihovo neizmernu ljubav.

Vodolija

Vodolije su jako kontradiktorne što se tiče braka. Oni brane i čuvaju svoju slobodu, ali isto tako veruju u zajednicu. U brak ulaze iz prevelike ljubavi i ponekad previše idealizovanja partnera. Vodolije se jedino u braku razlikuju od ostalih znakova jer žele deo slobode za sebe, što im može doći glave. Ukoliko shvate da partner s kojim je u vezi ipak nije to što su tražili, prvo će negodovati, a zatim se odlučiti za razvod. Nikada se neće odlučiti za varanje i afere van braka.

Iako će ih to emotivno uništiti i usporiti, shvatiće da su doneli ispravnu odluku i nastaviće dalje kao slobodne osobe.

Ribe

Ribe su najemotivniji znak Zodijaka i čitav njihov život izgleda kao potraga za partnerom za kojeg će se obavezati na ovaj način. Nežne su i imaju prilično bajkovitu sliku o braku, pa zbog toga rade sve kako bi udovoljile svom partneru.

Ako dođe do nesuglasica i rasprave, uglavnom sebe smatraju krivim, jer iako sve rade za svog partnera, on je svejedno nesrećan. Spremni su da izdrže sve samo da bi porodica ostala na okupu, čak i kada se razvod čini kao jedino razumno rešenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.