U trendu

Ne uspeva ti da ga osvojiš i zadržiš? Horoskop ima rešenje misterije neuhvatljivih muškaraca!

Astrolozi za ove horoskopske znakove kažu da su poznati po tome da ih je teško osvojiti i šarmirati. Da li ste među njima?

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj promenjivoj prirodi. Oni su nepredvidljivi, šarmantni i uvek u pokretu. Ova kombinacija čini ih neuhvatljivima. Ako mislite da ste uhvatili Blizanca, razmislite ponovno – on je uvek korak ispred vas. Strelac Strelčevi su avanturistički nastrojenog duha i vole svoju slobodu. Oni su uvek u potrazi za novim iskustvima i avanturama. Želja za slobodom čini ih teško uhvatljivima. Ako mislite da možete zadržati Strelca na jednom mestu, možda ćete se iznenaditi. Vodolija Vodolije su nezavisni i originalni, vole svoju slobodu i ne vole da budu ograničeni. Ovo ih čini neuhvatljivim.

Ovan

Ovnovi su strastveni i energični. Uvek su u pokretu i vole da budu u centru pažnje. Ta energija i strast čini ih teško uhvatljivima. Ako mislite da možete uhvatiti Ovna, bolje se pripremite za divlju vožnju. Dakle, ako ste zaljubljeni u Blizanca, Strelca, Vodoliju ili Ovna, pripremite se za izazov. Ali ne brinite, s pravim pristupom i malo strpljenja možda ćete uspeti uhvatiti neuhvatljivog muškarca koji vam se sviđa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.