Ovaj horoskopski znak je najobdareniji

U popularnoj knjizi „Sextrology“ koja se na mnogo načina bavi isprepletanim odnosima na relaciji seks-horoskopski znaci, poseban odeljak rezervisan je za muškarce i njihov „ponos“.

Kao i u svemu ostalom, i na ovu temu moguće je naći odgovore kada je reč o obdarenosti horoskopskih znakova – zvezde daju jasan pregled ko ima čime da se ponosi, ko je prosek ali „zna šta radi“ a ko i nije imao previše sreće kada se govori o čuvenim „veličinama“.

Ovan

Njegov penis je prosečne veličine i generalno, za nijansu tanji od ostalih horoskopskih znakova. I drugi deo genitalija je – prosek.

Bik

Muškarac rođen u ovom znaku ima čime da se pohvali, jer je obdareniji od većine ostalih, ali ne i najobdareniji. Krupan je po svakom pitanju.

Blizanci

Penis osoba iz ovog znaka nije toliko „moćne“ veličine koliko je atraktivan i iz nekog razloga, dame su obično vrlo zadovoljne posle susreta sa Blizancima.

Rak

Poput Ovna, i kod Raka je sve u domenu proseka. Mošnice su nešto krupnije.

Lav

Iako se prsi po svakom mogućem pitanju, Lav nema pokriće kada je reč o veličini penisa. Ipak, u krevetu zna šta radi pa mu se gleda kroz prste.

Foto: Pixabay/Madeinitaly

Devica

Muškarci rođeni u ovom znaku imaju penis prosečne veličine a dobri su i „tehničari“.

Vaga

Penis kod Vage je najlepše boje i najatraktivniji je u očima dama, iako po veličini nije u vrhu.

Škorpija

Škorpija ima najobdareniji „ponos“. Muškarci iz ovog znaka imaju dodatnu prednost i što svoj organ ne ističu previše u priči.

Strelac

Penis je kod Strelca među krupnijima, a dodatno se ističe kroz prirodu muškarca rođenog u ovom znaku. Puca od strasti.

Jarac

Veličina nije toliko upadljiva koliko to da je najviše „opušten“. To ne daje dobar signal kada padne noć.

Vodolija

Penis je prosečan ali su genitalije ispod njega na prvom mestu među horoskopskim znacima.

Ribe

Kao i kod Jarca, veličina penisa nije u prvom planu koliko njegova preterana „opuštenost“. Ipak, muškarci iz ovog znaka ništa ne prepuštaju slučaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.