U trendu

Ovaj horoskopski znak nikada neće priznati koliko vas voli

Pre dva dana objavili smo tekst o tome koja tri znaka najčešće svom partneru govore „volim te“ i zašto im to ne pada tako teško da izuste kao drugima.

A koji su to drugi znaci kod kojih mora da prođe čitava večnost ne bi li vam, i to stidljivo i „na uvce“ šapnuli čuvene dve reči?

Radi se o Biku, Blizancima, Strelcu i Vodoliji.

Bik

Kada su osećanja u pitanju, Bik kao da ih čuva zaključana duboko u sebi. Tako je i sa onim „volim te“. Ponekad osoba ostane i po nekoliko godina u vezi sa Bikom a da joj on nijednom ne kaže koliko je voli.

Ipak, u odnosu na druge znakove koje smo pobrojali ispod Bika, on će „volim te“ ipak reći. Jednom. Ali od srca.

Blizanci

Kada Blizanac kaže „volim te“ zvuči kao da mu je izletelo i odmah napravi grimasu kao da se pojakao ili mu je neprijatno. Ako mu još u bližoj budućnosti kažete da je to rekao i priznao, on će se jednostavno praviti „lud“.

Ipak, osobe rođene u ovom znaku imaju širok dijapazon načina da vam stave do znanja koliko vas vole pa vremenom i zaboravite na dve slavne reči.

Strelac

Zamislite kakav izraz lica može napraviti Strelac kada mora da kaže „volim te“? Kao da mu je neko pretio da će mu u suprotnom oduzeti život. Kad vam to bude rekao, bolje da imate upaljenu kameru ili još bolje, tražite da potpiše na nekom papiru da je to rekao.

Ono što je dobro kod Strelca je što ume da pokaže na druge načine koliko mu je stalo do vas. Samo nemojte da ga vezujete rečima ljubavi. Pobeći će.

Vodolija

Ne postoji osoba koja bolje ume da eskivira priznanje da vas voli od Vodolije. Ona će uvek, u 100 posto slučajeva čekati da vi to prvi njoj kažete da bi onda, potpuno rasterećena ponosno rekla: „I ja tebe“.

Ali prva da kaže – nikada.

Vodolija inače teško pokazuje kada joj je stalo do nekoga ili nečega, tako da ćete se pored nje brzo navići na suvišnost verbalnog izliva ljubavi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar