Ovaj znak je vrlo erotičan, ali izuzetno ljubomoran i posesivan

Po količini ljubomornih ispada, u odnosu na druge znakove, Vage su tačno u sredini. Doza ljubomore kod Devica je ispod proseka dok su Lavovi vrlo ljubomorni, ali to pokušavaju da sakriju.

Ovan

Prilično je ljubomoran, daleko iznad onoga što bi mogli nazvati normalnim, čime pokazuje koliko mu je stalo do partnera. Strastven je u ljubavi pa su podjednako strastveni i njegovi ljubomorni ispadi.

Bik

Umerena ljubomora odlikuje ovaj znak, ali ne vole da budu takvi jer im je to naporno. Žele stabilne veze u kojima neće imati razloga za ljubomoru. Ipak, to je ponekad jače od njih pa spadaju u kategoriju nadprosečno ljubomornih. Sami su jaki kad su iskušenja u pitanju.

Blizanci

Nisu preterano ljubomorni jer i sami vole da koketiraju i budu u centru pažnje. Razlogom za ljubomoru ne smatraju tuđe poglede upućene partneru kao ni njegovo preterano druženje sa suprotnim polom. Međutim, kad ih napad ljubomore uhvati, znaju da budu dosadni s pitanjima i komentarima kao muve.

Rak

Vrlo su ljubomorni, po učestalosti i intenzitetu drugi po redu nakon Škorpije. Zahtevni su u vezi, ali i odani. Skloni su drami i preuveličavanju zbog čega znaju da umisle da su u lošoj vezi, iako to možda nije tako.

Lav

Pripadnici ovog znaka imaju problema s vrlo velikom dozom ljubomore, ali to pokušavaju da je prekriju na sve moguće načine jer imaju problema i s egom. Ipak, ljudima koji ih dobro poznaju to ne može da promakne. Njihova ljubomora ponekad toliko nema smisla da može biti i smešna.

Devica

Doza ljubomore kod Devica je ispod proseka jer su vrlo odane pa podrazumevaju da je i partner takav. Međutim, kad nešto posumnjaju, nenametljivo će obratiti pažnju na detalje partnerovog ponašanja i spajati ih kao slagalicu.

Vaga

Po količini ljubomornih ispada, u odnosu na druge znake, Vage su tačno u sredini. Ni previše, ni premalo. I u tom aspektu života su neodlučni, kao da se u nekim situacijama ne mogu da odluče – biti ljubomoran ili ne?

Škorpija

Najljubomorniji znak zodijaka je Škorpija, a razlog za sumnju vidi u baš svemu. Pripadnicima ovog znaka, iako sami znaju da zrače jakim seksepilom i vrlo su erotični, smetaće ako je i partner takav. Najsrećniji su u vezi s nekim ko je spreman da im se potpuno posveti.

Strelac

Ljubomora ih retko uhvati jer i sami imaju problema s vernošću partneru. Uz to, vrlo su aktivni i društveni pa nemaju vremena ni volje da se zamaraju s njom. Za njih je savršena stabilna veza u kojoj povremeno mogu da odlutaju u flert i da ne odgovaraju za to.

Jarac

Malo ljubomore postoji, ali daleko ispod prosjeka. Pripadnici ovog znaka čvrsto stoje na zemlji, priželjkuju stabilne veze i skloni su vjerovati, kao i Djevice, da se podrazumijeva da je partner vjeran jer su i oni takvi.

Vodolija

Ovo je najmanje ljubomoran znak zodijaka. Toliko retko ih uhvati ljubomora da partneri znaju da se zapitaju da li im je uopšte stalo do njih. Njima kao da je sve ravno. Nesigurni su u sebe i znaju da se upuste u vanbračne avanture.

Ribe

Pripadnici ovog znaka prilično su ljubomorni, više od Bika ili Vage, ali manje od Škorpije, Ovna, Raka i Lava. Skloni su dugim i stabilnim vezama i mrze kada im nešto poremeti tu koncepciju. Iskreni su pa partnerima svašta kažu tokom ljubomornih ispada.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.