U trendu

Ovih 5 znakova najviše vole EKSPERIMENTISATI u krevetu

1. Ovan
Kao vatreni znak, ne čudi što su Ovnovi poznati po svojim vatrenim osobinama u spavaćoj sobi. Za Ovna, seks je manje gest ljubavi, a više potraga za užitkom. Voli akciju i avanturu i ne boji se da isproba nove stvari i vlastite maštarije, koliko god bile čudne.

2. Blizanci
Uvek su u potrazi za zabavnim novim izazovima, pa ako se s Blizancem nađete u krevetu ne očekujte jednostavno iskustvo. Vole isprobavati različite poze i verovatno se neće zadovoljiti običnim. Budući da su stručnjaci za više zadataka, možete očekivati svašta.

3. Škorpija
Nije tajna da su Škorpije najžešći seksualni znak u horoskopu. Kao vodeni znak, Škorpije su jako strastvene, a zagarantiran je zapanjujući seks s ovim znakom.

Ponekad preskaču u potpunosti i predigru samo kako bi došli do glavne atrakcije. Poznati su i po neustrašivosti kada je u pitanju seksualno eksperimentisanje.

4. Strelac
Strelci su istraživači, a isprobavanje novih i inovativnih načina za njih je uobičajeno. Žive za isprobavanje nečeg novog, pa čak i kada su suočeni s izazovnim seksualnim položajima i zastrašujućim igračkama.

Ništa ih ne sprečava da ‘upoznaju’ nepoznato. Strelci su poznati po tome što su fleksibilni i susretljivi, pa im slobodno možete otkriti svoju maštariju – pronaći će način da je ispune.

5. Vodolija
Vodolije su izrazito kreativne pa na klasične poze poput misionarske gledaju kao na propuštenu priliku za istraživanje nečeg novog. Baš kao i u životu, ti nesputani i otvoreni pojedinci će svašta isprobati, koliko god se te ideje činile šašavim.

Ako tražite partnera koji svoje slobodno vreme provodi u izmišljanju seksualnih pozicija i  novih uloga koje se treba isprobati u seksu, nađite Vodoliju, piše Elite Daily.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.