Ovo su najstrastveniji ljubavni parovi u horoskopu

Među pojedinim horoskopskim znacima postoji magnetska privlačnost, a kada se spoje javlja se neverovatna strast.

Kod ovih pet horoskopskih parova zagarantovano će sevati varnice.

Strelac i Blizanac

Kod njih nikad nije dosadno. Vatreni temperament Strelca neće ostaviti nijednog Blizanca ravnodušnim. Blizanci obožavaju šarmantne, nekonvencionalne i otvorene Strelce, a Strelce zabavlja nemiran duh Blizanca.

Uživaće u zajedničkim avanturama.

Devica i Ribe

Potpuna su suprotnosti, ali suprotnosti se često privlače. Čelična disciplina Device zabavljaće haotičnu Ribu, ali i uneti joj određeni red u život.

Zajedno ih drži činjenica da mogu jedno drugom promeniti život, ako su na to spremni.

Jarac i Rak

Rak koji obožava nežnost, oduševiće se kad vidi da se ispod čeličnog i krutog stava jednog Jarca krije strast. Moguće je da Rak neće imati strpljenja za arogantnog Jarca i njegovo ignorisanje emocija, dok će se Jarac rugati Rakovim ciljevima u životu.

Ako pređu preko toga, moguća je čvrsta i duga veza između njih.

Vodolija i Lav

Zajednička im je harizma, koja ih privlači jedno drugome. Lav voli biti u središtu pažnje pa će ga iznenaditi kako Vodenjak uspijeva biti fokusiran na njega, ali i na sve oko njih.

Buntovna priroda Vodolije ono je što će privući Lava, dok će on Vodoliju osvojiti svojom energijom. Ako Lav Vodoliji da dovoljno slobode, ovaj par bi mogao da potraje.

Škorpija i Bik

Upravo je strast glavna komponenta njihovog odnosa. Magnetska privlačnost Škorpija i Bikova i ljubav prema hedonizmu rezultiraće pravim vatrometom.

Ako uz strast u spavaćoj sobi pronađu i druge zajedničke interese, ova bi veza mogla da potraje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.