U trendu

Pazite: Ovo su najgori BIVŠI po horoskopu

Raskide niko ne podnosi lako. Međutim, ovim horoskopskim znakovima prekidi padaju izuzetno teško, a njihove reakcije mogu jako loše uticati i na vas.

1. Bik
Njihova smirena i prizemljena priroda može se prebaciti na bes i agresiju kad ih neko uznemiri. Ako se nađete u prekidu s Bikom, oni će kraj prihvatiti s uznemirujućom smirenošću. U početku se možete čak pitati jesu li uopšte pogođeni raskidom. Ali, samo zato što ne ispuštaju suze ne znači da ne osećaju gubitak.

Njihova nepredvidivost emocija čini ih posebno frustrirajućim ako ih ostavite, a njihov često racionalan i iskren stil komunikacije verovatno će biti zamenjen rečima ili delima koja izgledaju čudno ili iracionalno.

2. Lav
Većina Lavova poseduje neodoljiv šarm koji privlači ljude prema njima – uključujući i vas (barem u jednom trenutku). Da, oni zrače pozitivnom energijom kada se povezuju s drugima, ali kad dođe vreme za prekid veze, možete ih naći kako ‘lepršaju’ bez svog najvećeg izvora energije.

Iako su u svom pristupu možda traljavi i teatralni, Lav će se često oslanjati na manipulaciju kako bi stekao što više simpatije tokom raskida, a to uključuje i simpatiju od vas. Nemojte se iznenaditi ako ih budete tešili na kauču, a oni jednog dana budu jako bezobrazni prema vama.

3. Devica
Dok ste bili zajedno mudra, posmatračka Devica uvek je znala šta reći kako bi se vi osećali da ste najbolji. Kao bivša, Devica tačno zna šta reći kako bi vam krv u potpunosti proključala. To je dar i prokletstvo Devica. Jednom kada se povežu s tobom, upijaju svaku vašu nijansu, što znači da tačno znaju kako vam se uvući pod kožu.

4. Vodolija
Vodolija voli biti nezavisna i sposobna i to je ono čemu ste se često divili tokom vašeg odnosa. Međutim kada se veza završi, Vodolija će emocionalno i fizički potpuno pokušati da vas zaboravi.

Ako kasnije i budete hteli razgovor s njima to vam verovatno neće uspeti jer će vas oni tretirati s potpunom ravnodušnošću. Vodolija će se vratiti fokusiranju na svoje potrebe i želje, a vas će ostaviti da sami prolazite kroz celi raskid, prenosi StyleCater.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.