Pet znakova koji se NIKADA ne vraćaju – bivšima

Želite da se pomirite sa svojim bivšim partnerom, a on je rođen u jednom od sledećih pet horoskopskih znakova – nema šanse. Imaju toliko čvrst karakter koji bi im se narušio kada bi poklekli i vratili se svojim bivšim ljubavima.

Lav

Nakon raskida, Lavovi će se uvek ponašati kao da se ništa nije dogodilo, biće snažni i ako pokušate ponovno da ih pridobijete, ponašaće se još nedodirljivije i maksimalno vas ignorisati.

Škorpija

Ako ih jednom povredite, povrediće vas dvostruko, a zatim nestati iz vašeg života i neće vam dopustiti da im se ponovno približite.

Strelac

Raskid je za njih novi početak. To su osobe koje se nikada ne osvrću na prošlost i jednostavno nastavljaju dalje sa životom. Kada jednom prekinete vezu sa Strelcem, ne očekujte iznenadna mirenja i obnavljanje veze.

Jarac

Iako nakon raskida pate više nego drugi, to će retko pokazati. Jarac vam nikada neće oprostiti prevaru ni bilo kakvu situaciju u kojoj ste ih povredili, a ako vam se vrate, to je samo još jedan način osvete.

Vodolija

Oni će nakon raskida pokušati da se okupiraju izlascima i poslom i neće vam dopustiti da ih ponovno prevarite jer mrze agoniju koja dolazi uz slomljeno srce.

4 komentara
 1. Anonimni

  ni riba

 2. Anonimni

  A ovan?!!!

 3. AA ( americki alah)

  znam da se jedan znak uvek vraca unazad, a to je MAGARAC

 4. Anonimni

  Za LAVOVEje 100%acno!

Napišite komentar