U trendu

Pustolovni Strelac – gađa pravac u srce?

Strelac (22. novembar – 21. decembar) je slobodni mislilac, avanturista i poklonik svega egzotičnog. On želi samouverenog, samosvesnog ljubavnika ili ljubavnicu sa jakim uverenjima i filozofskim preokupacijama.

Čulna zadovoljstva Strelac najviše voli da iskusi na otvorenom, ispod zvezda i svoda nebeskog. Voli egzotičnu hranu, čudne filmove, a nadasve voli slobodu i nezavisnost. Treba li napomenuti da je Strelac apsolutni šampion neverstva u Zodijaku 😉

Kada je u pitanju zabavljanje, Strelac voli sve što je iznenadno, neočekivano i različito od uobičajenog, očekivanog, predvidljivog, poznatog i, ne daj Bože, stereotipnog. To je znak koji je slobodoljubiv, pa nikad neće moći da bude pod pritiskom i apsolutno predan samo jednoj osobi, ali je njegova priroda mnogima ipak magnetski privlačna.

Foto: 422737/Pixabay.com
Foto: 422737/Pixabay.com

Strelac ne podnosi predvidljivost, ali zato žudi za novim iskustvima, koja uključuju i ljubav. Potreban mu je neko ko ga neće priviti samo uza se, neko ko će mu dati slobodu i biti spreman da ga prati, pa i trpi baš takvog kakav je.

Foto: Barryrjonesjr/Pixabay.com
Foto: Barryrjonesjr/Pixabay.com

Budući da voli nova iskustva i neistražene predele (i geografske i predele saznanja), pustolovan je i u „spavaćoj sobi“ (gde god to bilo). Bez imalo bojazni istražuje i otkriva nove izvore uzbuđenja. Upravo ta njegova otvorenost za avanture – uzbudljiva je mnogima. Treba samo da odabere pravu osobu za svoje poduhvate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar