U trendu

Samo njih jurite: 5 NAJVERNIJIH horoskopskih znakova

Od svih 12 znakova horoskopa – jedan je najmanje sklon preljubi.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka obično teže stabilnoj i duboko emotivnoj vezi, punoj ljubavi, u kojoj nema mesta za preljubu.

Kada se zaljube, zaljube se do kraja i uvek razmišljaju dugoročno jer su u potrazi za osobom s kojom će izgraditi dom i osnovati porodicu.

Za voljenu osobu spremni su da učine sve, ali očekuju isto i zauzvrat jer su i sami željni pažnje – vole kad im se ljubav dokazuje. Neće dopustiti da išta stane na put njihovoj ljubavi.

Svoje partnere uvek stavljaju na prvo mesto.

Rakovi se ističu kao najveći pobornici vernosti, a još nekoliko znakova Zodijaka takođe nije sklono prevari. Među njima su Bikovi, koji vole stabilnost i veoma su pouzdani, zatim Vage – rođeni borci za pravdu, tradicionalne Device i Jarci, koji su na glasu kao jako strpljive osobe.

2 komentara
  1. Anonimni

    VAGE verne HAAAAAAAAA!SAMO DOK IMA NOVACA .Ako opet trazite dokaze imam ih 50 godina!+,ostao sam go ko mpistolj i to bez SARZERA!

  2. Evolucija

    Ko piše ove budalaštine? Najveći izum Nikole Tesle je PRETVARAČ. Samo na tom patentu je mogao da zgrne bogatstvo, jer se ceo svet pretvara.Pročitajte od Nušića,: „Zbog Sveta“. Varaju svi, a đavo će ga znati, svako nađe razloga za opravdanje.Epilog: svi varaju, kad imaju priliku, jer čovek je u sebi, duboko, jedno nesigurno biće. Pogledajte, od svih životinja, mladunčad za koje vreme stanu na noge, sami nađu sise, idu za majkom i budu samostalni. Čovekovom mladunčetu treba najviše i naduže nege i učenja da bi se osamostalio.

Napišite komentar