U trendu

Sloboda im je najbitnija: 3 horoskopska znaka koja mrze ozbiljne veze

Teško ih je obuzdati. Ne žele da se skrase uz jednu osobu. Sloboda im je vrednija od svega, pa im se ozbiljna veza, kamoli brak, čini kao najgora stvar koja može da im se dogodi.

Blizanci

Vole osećaj zaljubljenosti, ali im sve brzo dosadi pa jednostavno odu. Vrlo su bezosećajni, raskidaju kao grom iz vedra neba. Za njih je život velika pustolovina.

Devica

Svima traže manu, niko im nije dovoljno dobar – cepidlače. Imaju i strah da će biti povređene, pa ne ulaze u veze. Radije neobavezno flertuju.

Vodolija

Žive u svome svetu u kom nema mesta za druge, bar ne u ljubavnom smislu. Njima ljubavni problemi i emocionalne veze samo predstavljaju problem.

3 komentara
  1. Hm

    A gde je ovde gospodin Strelac? On bi sve sa vama, do kraja zivota, samo ako postoji problem koji ne zna da resi, pobegne, okrivi vas i nadje drugu u roku od odmah…

  2. Cvetno polje lavande

    Neće ozbiljnu vezu, jer beže od odgovornosti, koju često prebacuju na druge, posle veličanstvenom transformacijom uspeh prepisuju sebi.

  3. Hogar

    Zbog toga su i isfrustrirani,samoživi i na kraju „polude“ kad ih partner šutne, jer su oni navikli da drugu stranu „iskeširaju“.Tako leče svoje komplekse, jer:“ja sam sam ostavio/la, a ne ona druga strana“.Stalno su našpanovani i nemaju svoj duševni mir, a za sve uvek okrivljuju druge, u stvari sami su generatori svih „kikenbacija“ u vezi.

Napišite komentar