U trendu

Tri horoskopska znaka zaljubiće se do kraja godine

Ako se nadate da ćete uskoro pronaći srodnu dušu, možda ste baš vi jedan od srećnika kojima zvezde pripremaju prijatna iznenađenja u narednih par meseci.

Saznajte spadate li u tri horoskopska znaka koja će se zaljubiti do kraja godine.

Rak

Iako trenutno nisu zadovoljni ljubavnom situacijom, to će se uskoro promeniti. Već krajem ovog meseca primetiće da se prilike okreću u njihovu korist. Postaće zaigrani, zavodljivi i otvoreni za nova iskustva, a u novembru bi mogli da pronađu srodnu dušu. Osoba koja će ući u njihov život toliko će ih snažno privući da će brzo spustiti štit i prepustiti se strastima.

Škorpija

Ljubavni život trenutno im je prilično komplikovan, ali s početkom njihove vladavine 23.10. dolazi do pozitivnih pomaka. Do izražaja će doći njihov magnetizam i seksepil pa će biti neodoljivi. Otvaraju im se mnoge uzbudljive prilike, a kod njih će najveće šanse imati onaj ko uspe da im zagolica maštu. Novembar je sjajan za strastvene igrice, dok ih u decembru očekuje mnogo prilika za zabavu.

Jarac

Jarci će biti popularniji ali inače. Primetiće da ih svuda prate pogledi, što će im u početku stvarati neprijatnost, ali brzo će se opustiti i početi da uživaju u pažnji. Odlično će se zabavljati većinu jeseni, ali za njih će sudbonosan biti decembar. Tada bi trebalo da upoznaju nekoga ko će imati sve kvalitete koje traže u partneru i s kim će ostvariti uzbudljivu vezu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar