Tri NAJNESREĆNIJA horoskopska znaka

Iako svi imamo svoje loše dane, osobe rođene u ova tri horoskopska znaka često pomisle da su uklete zbog niza nesreća i nezgoda koje im se događaju.

Devica – uspešno rešava tuđe probleme, a svoje – nikako. Neprestano preispituje svoj život i vrlo brzo se iznervira, čime svoj problem učini još većim. Poznate su po čestim nezgodama koje im se događaju iz vedra neba.

Vaga – nepravda najviše uspe da je uznemiri. Vrlo su nagle i često govore bez razmišljanja, što ih dovodi u neprijatnu situaciju. Sve shvataju lično pa ih mnoge stvari duboko povrede.

Ribe – same sebi stvaraju najviše nesreće. Njihov dodir sa stvarnošću vrlo je loš i zbog toga često ispaštaju. Negativne životne situacije njih psihički uništavaju i na njih reaguju vrlo burno, pa stvore još veći problem.

3 komentara
  1. Nataša Gajić

    apsolutno tačno… ups! a šta je apsolutno tačno i zašto se vrijeđate (Ja, Djevica… kao Klaudije u serijama se javljam… ha-h!)

  2. Anonimni

    Devica-samozivo stvorenje u ljudskom obliku!!!!

  3. Anonimni

    Za Vagu tako napisaste „nesrecne“ u cemu i po cemu kad sve poodrede sebi i nista im u zivotu nije vaznije i nikog vise nevole sem novca ,uzivanja i sebe !Kad vec pisete napisite uzevsi u obzir sta sve napisaste predhodno za ovaj znak .Ako je neko nesrecan -to je onaj koji sa njima provede zbog svoje gluposti vise od 50 -DA pedeset godina .Napisao onaj koji je to licno preziveo -„nesrecna“ haaa hahaaa!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike