U trendu

Uvek ih držite na oku: Ovi znaci skloni su švrljanju sa strane

Veruje se da su neki znaci Zodijaka skloniji neveri od drugih, te da se radi o određenim tipovima karaktera koji će pre „zalutati“.

Blizanci

Blizanci se često povezuju sa dvojnom ličnošću. Iako su poznati po svom šarmu, duhovitosti i prilagodljivosti, njihova nemirna priroda ih ponekad može navesti da traže uzbuđenje van veze. Njihova urođena radoznalost može ih učiniti podložnijim iskušenjima.

Strelac

Strelčevi su poznati po svom avanturističkom duhu i ljubavi prema slobodi. Iako cene iskrenost i nezavisnost, njihov strah od posvećenosti i sklonost istraživanju ponekad ih može odvesti na krivi put.

Lako ulaze u nova iskustva i mogu se boriti sa ograničenjima monogamije, pa traže uzbuđenje u vidu novih veza.

Ovan

Ovna, prvog znaka Zodijaka, karakteriše njegova vatrena i asertivna priroda. Iako su strastveni i žestoko lojalni u vezama, njihove impulzivne sklonosti ponekad ih mogu navesti da deluju impulsivno bez razmišljanja o posledicama.

Njihova potreba za osvajanjem i uzbuđenjem može ih navesti da traže zabavu van braka ili veze.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojim intenzivnim emocijama i magnetnim ličnostima. Iako su duboko lojalni i posvećeni partneri, njihove posesivne sklonosti i strah od ranjivosti ponekad se mogu manifestovati kao ljubomora ili nepoverenje.

Nesigurnost može dovesti do toga da traže potvrdu od spoljnih izvora, što dovodi do potencijalnog neverstva.

Lav

Lavovi su poznati po svom samopouzdanju, harizmi i potrebi za divljenjem. Iako su velikodušni i odani partneri, njihova želja za pažnjom i uvažavanjem ponekad ih može navesti da potraže nekoga izvan veze.

Njihov ego možda žudi za stalnim uveravanjem i divljenjem, što potencijalno dovodi do flertovanja, piše Astrotalk.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.