U trendu

Žena u ovom znaku – bez dlake je na jeziku

Nisu svi muškarci dorasli ženi u ovom znaku.

Pomalo je brzopleta, ali iskrena. To je žena koja će vam uvek reći ono što misli. Nećete se pitati šta ona misli jer će vam to bez ustručavanja sama reći, i onda kad to nije ni blizu onoga što ste hteli da čujete.

Iako ih neki muškarci mogu smatrati ćudljivima ili teškima, nema sumnje da će se u potpunosti prepustiti kad pronađu onog ko je to zaslužio.

Ipak, nikada neće preći preko svojih uverenja i izneveriti sebe i svoje čvrsto usađene principe i životne vrednosti.

Znaju da se i razbesne – tada nikoga ne štede.

To je žena Ovan.

7 komentara
 1. Anonimni

  Štagod da je nek ne cita ove Astro clanke jer ima na int,i „grcka mitologija “ pa nek se zanima ,a to dali neko cita ili ne je diskutabilno:Ovo kazem sto nije pomislila da pojedini ljudi nece da pisu ili negiraju tudje komentare.Ovde se izrazava slobodno misljenje ili prepoznavanje kako sebe tako i svojih u porodici pa i prijatelja i poznanika -AMIN!

 2. bambi

  Godinama se forsira astologija na sajtu koju, to je sada vec jasno, niko ni ne cita i ne obraca paznju. Stoje kolumne sebe radi, kao potpuno mrtva struktura. Primetno je da ste uporni, tvrdoglavi i neadaptivni. Krstarici bi bilo pametnije da mesto astrologije ljude upoznaje sa neiscrpnom grckom mitologijom koja poseduje fantasticne mitove koji kod coveka pokrecu kreativan duh, osecaj za moralno ispravne stvari, nagon za razmisljanje i slicno. Astrologija sama po sebi ima cilj da zatupljuje ljude, da im ispira mozak, da ih cini pasivnim, nejakim, zavisnim, sto je ako bi ste se slozili i te kako dobro za sveprisutan liberalni kapitalizam baziran na marketingu i novcu.

  1. Nataša Gajić

   Slovenski i grčki mitovi su vrlo inspirativni, osim ako se ne posmatraju kroz pojednostavljenu prizmu: otimanje tuđeg i prisvajanje dominacije jednom za svagda ili uništenje nezaštićenog dobra nasuprot blagoslovene vlasti bogova; dominacija površne ljepote i moći… kao i kod na zemlji domaćinskog naroda (preuzimanje matrice bogoslovenih i u stvarnosti).- bajke i mitovi za dobro pamćenje ili nauk

 3. Anonimni

  tebi je podznak ovan !

 4. Anonimni

  Nije žena ovan, nego ja, žena devica!

  1. Nataša Gajić

   haha

  2. Anonimni

   Ima i zenski OVONAN -haaa haaa nebudite bukvalist jer to je samo HOROSKOPSKI ZNAK!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike