Žena u ovom znaku ili voli ili – prezire

Vi ste strastvena žena, pa tačno možete da odredite šta vas privlači, a šta odbija kod muškarca. Ili nekog volite ili ga prezirete.

Ako vam se neki muškarac sviđa, vi mu to otvoreno dajete do znanja. Kada volite, potpuno se predajete osećanjima, bez imalo ustezanja. Osećanja iskazujete bez suvišnih reči. U ljubavi ne podnosite ništa štp je nejasno i neodređeno. Iz takta vas izvode ljudi koji jednog dana prema vama pokazuju znake divljenja, a već sledećeg izlive netrpeljivosti.

Brzo donosite sud o nekom čoveku. Ako vam se dopada, svoja osećanja ne krijete. To ne znači da gubite svaku kontrolu nad sobom i da padate u zagrljaj prvom muškarcu na kog naiđete.

Umete da pravite razliku između trenutnih utisaka i trajnijeg osećanja. Skloni ste da u ljubavi mnogo dajete, ali teško idete do kraja. Potrebno vam je vreme da dobro procenite muškarca s kojim ste počeli da vodite ljubav. Plašite se da ne doživite razočaranje, da ne budete prevareni.

Kad sretnete čoveka koji vam se sviđa, prilazite mu obazrivo, a predajete mu se tek posle zrelog razmišljanja. To vas ipak ne sprečava u iskazivanju nežnosti i strasti.

Kao i sve ambiciozne žene, i vi sanjate da se udate za čoveka koji se nalazi na višem položaju nego vi sami. Vaš cilj u životu je stalno napredovanje. Brak je za vas idealan način za uspon na lestvici uspeha.

Nemaju sve žene tu sreću da naiđu na čoveka koji će im pružiti sve ono za čim žude. Jedno je ipak sigurno: ako čovek koji vas voli nije slavan i ne polazi mu baš sve od ruke, vi ćete mu biti stimulans. Ako nije ambiciozan, vi ćete ga gurati napred do uspeha.

Vaša ličnost je jaka i to predstavlja opasnost ako se udate za čoveka slabe volje. U tom slučaju vi ćete igrati ulogu porodičnog oslonca, preuzećete sve odgovornosti na sebe. Muž će se osećati poniženo.

Ako se povinuje vašem autoritetu, sve će biti u redu.

Može se desiti da naiđete na čoveka čvrstog karaktera koji neće pokleknuti pred vašim autoritetom. Tada može doći do sukoba jer niko od vas neće trpeti gospodara.

Ostaje i treća mogućnost: da se udate za muškarca koji neće biti ni slabić ni bračni general. U tom slučaju, brak se može smatrati uspešnim. Jedan partner umeće da ceni vrednost drugog. I kod jednog i kod drugog javiće se ponos.

Veoma ste verna supruga i privržena porodičnom gnezdu.

Vi ste LAVICA (od 24. jula do 23. avgusta).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.