U trendu

Žena u ovom znaku postaje erotski VULKAN samo u jednom slučaju

Žena u ovom znaku nije rođena za ljubav na prvi pogled. Ona se postepeno prepušta osećanjima.

Tek posle nekog vremea ona dozvoljava da je ljubavni zanos potpuno savlada i tada mu se bez rezarve prepušta.

Žena u ovom znaku ne shvata da neko može voleti dvojicu muškaraca istovremeno.

Kad neko izneveri njena osećanja, ona ne ume da oprosti.

Veoma je ponosna i bitno joj je da muškarac uvek bude intelektualno jači od nje.

To je žena JARAC (od 23. decembra do 21. januara).

4 komentara
 1. anonimni

  ja moju mitim cokoladicama, a posto je skromna za sad izgleda da joy je dovoljno; kasnije cu da smislim opet slatkishe a zasluzuje i vishe.

 2. Anonimni

  Ko je napisao ovj teks? Neznam dali je zena ili muskarac ..mislim Zena..kaze horoskop je cista budalestin..to znaci i astrologija..a samim tim i astrolozi..pismeni skolovani i pametni znalci..koji se bave proucavanjem astrologije i celog sistema..Hocu da kazem da svaki napisani horoskop je istina za određenu osobu..Znci istina je..ko je napisao ovo neka procita svoj horoskopski znak..kako je opisan..i podznak..pa ce vidjeti da astrologija i horoskop nisu gluposti..a da su zene sto jesu..jesu..

 3. Anonimni

  Majku mu, svašta čovek ovde da nauči?! Čak i ovo!!!

 4. Boško Milosavljević

  Aman ljudi, da li ste vi normalni? Horoskop je čista budalaština (pročitajte i šta je Kišjuhas u Danas-u o tome pisao), ostrvili ste se na ženski svet, pa i u ovom prilogu, a već da ne pričam o vašim vicevima o ženama, plavušama posebno. Kako ste samo licemerni kad se u ponekom broju zgražavate nad sudbinom zlostavljanih i maltretiranih kao i ubijenih žena! Sram vas bilo, ima li za vas nekog novinarskog zakona da vas kazni i počisti kao portal koji širi mržnju prema ženama i širi praznoverice.

Napišite komentar