U trendu

Žene rođene u ova 3 znaka su FATALNE – Muškarci ih NIKADA ne zaborave

To su žene koje očaraju muškarca zauvek, pa ih oni ne mogu zaboraviti ni godinama nakon što je njihova veza okončana. Takve žene su fatalne!

Prema astrolozima, postoje žene koje su pogubne za muškarce – mogu da očaraju skoro svakoga i muškarci ne mogu da ih zaborave.

Ko su ove 3 fatalne žene?

Ovan

Žena ovan uvek uzima ono što joj pripada, i skoro nikada ne kaže “ne“ kada je seks u pitanju. Kada uđe u sobu, muškarci je definitivno primete odmah. Njena seksualna energija i strast koje je uvek prate, čine je veoma privlačnom. Ovo je žena koja nikada ne krije svoja osećanja. Uvek je spremna na nestašluke u krevetu, gde ume da se potpuno prepusti i proba nešto pikantno. To muškarcima ostane u sećanju, pa uvek žele da joj se vrate. Sa njom nikada nije dosadno.

Vaga

Očaravaju svojom gracioznošću. Ako ste se zaljubili u Vagu, očekujte mnogo šarma, ona svojom elegancijom može privući pažnju svakog muškarca. Pre ili kasnije, muškarac postane veoma slab na njene čari i pomalo zavisi od njenih želja. Ona nije tigrica u krevetu, ali je toliko nevina i šarmantna da muškarac pored nje i ne primeti da je seksualni odnos brzo završio.

Škorpija

Ona je žena koju muškarci nikada neće zaboraviti zbog njenih strastvenih nestašluka i dramatičnog nastupa. Žena Škorpija će sama osvojiti muškarca, neće čekati da on osvoji nju, jer joj to nije dovoljno interesantno. Od muškarca očekuje da je prati i animira, uvek i svuda. Obožava igre u krevetu. Kada muškarac shvati da pored sebe ima ovakvu magičnu ljubavnicu, biće prezadovoljan i uvek će tražiti repete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar