U trendu

A – emotivna, 0 – sebična… Krvna grupa određuje karakter žene – kažu Japanci

Postoji mnogo pristupa i metoda koji se bave objašnjavanjem temperamenta, dubinom i stabilnosti emocija, energičnosti delovanja, individualnih osobina i slično.

Na primer, Japanci i Korejci se pridržavaju teorije koja povezuje osobine s krvnom grupom čoveka. Zanimljivo je da se u Japanu i dan-danas, prilikom zapošljavanja, uzima u obzir krvna grupa, prenose mediji.

Temperament žene se isto tako može odrediti putem krvne grupe, pa proverite što vaša krvna grupa govori o vama.

0 krvna grupa
Žene 0 krvne grupe su poprilično egoistične. U odnosima s muškarcima su vrlo ljubomorne i strastvene. Dominantne su i jake ličnosti. Pokušavaju u svemu kontrolisati svoje izabranike, tako da će muškarcu, koji će je pokušati prevariti, to biti teško ostvarivo.

Ove žene prema mirnim i slabim partnerima brzo postaju ravnodušne. Vredi napomenuti da među uspešnim, poslovnim ženama, i poznatim osobama dominiraju baš žene s ovom krvnom grupom. One od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nežnost. Kao supruge vladaju iz pozadine, a često znaju i aktivno učestvovati u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke, prema deci se postavljaju prijateljski, a vlastite ambicije ostvaruju i preko supruga i dece.

A krvna grupa
Ova krvna grupa karakteriše žene koje odlikuje strpljenje i smirenost. Vrlo često o njima vlada mišljenje da su nesebične, druželjubive i vrlo disciplinovane. Ove žene cene urednost i komfor, te uvek teže ka beskonfliktnom rešavanju problema.

Ipak one su i vrlo tvrdoglave i ponekad razdražljive. Često sebe doživljavaju kao podčinjene. U ljubavnim odnosima vrlo su stidljive, ali poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osetljive prirode, otkriće svoje osećaje tek kada su potpuno sigurne da neće biti prevarene i povređene. Kao supruge su idealne. Takođe, žena krvne grupe A je majka koja svoju decu pazi i podržava, ali i zahteva puno od njih.

B krvna grupa
Žene s B krvnom grupom odlikuje fleksibilnost karaktera. One odlično podnose usamljenost, ali u velikom kolektivu se osjećaju kao riba u vodi. Za razliku od prve dve krvne grupe, one ne vole ni biti vođe, ni biti podčinjene. Ali, znaju vrlo dobro izvući korist iz različitih situacija, čuvajući pri tome svoju nezavisnost.

Takve žene se poprilično dobro snalaze u društvu. Vole flert, pa ne treba biti iznenađen činjenicom da imaju mnogo prijatelja suprotnog pola. U ljubavi očekuju nežnost i zadovoljstvo, sreću i vernost, kao i stalnu pažnju svog partnera. U ljubavnim odnosima deluju pomalo zahtevno i nedodirljivo i zato se teže odlučuju za brak. Inače, kada se udaju i postanu majke, vrlo su odane i posvećene.

AB krvna grupa
Predstavnice ove krvne grupe su jako osećajne i uravnotežene. Taktične su, pristojne i poštene. Pri tome, ove žene vrlo teško donose bilo kakve odluke: doslovno ih razdiru sumnje i unutarnji sukobi. Takve žene često su voljene. U ljubavnim odnosima su vrlo iskrene. Isto tako, obožavaju muškarce avanturističkog duha, međutim, uživaju u ljubavi samo dok im dozvole da ostanu mistične. Kao majke vrlo su popustljive prema deci, blage su, i nisu zahtevne. Uspešno pronalaze mjeru u tome koliko mogu biti prijatelji svojoj deci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.