U trendu

Da li ste ikada sanjali venčanicu: Nećete verovati šta ovaj san znači

Mnoge žene sanjaju o svojoj savršenoj venčanici i na javi, ali šta znači kada u snu vidimo sebe u belom?

Ovaj san donosi važne poruke vaše intuicije, podsvesti i predstavlja znak od univerzuma, piše Sensa.

Prema sanovniku, ako udata žena sanja sebe u venčanici, to znači da se savršeno razumte sa svojim partnerom. San ukazuje da će između supružnika zavladati predivna romantična atmosfera.

Ako slobodna žena sanja sebe u venčanici, sanovnik ukazuje da će uskoro upoznati svoju srodnu dušu i da će započeti romantičnu vezu. Takođe, venčanica u snovima može predviđati srećnu porodičnu budućnost.

Ukoliko u snu vidite venčanicu u izlogu, veruje se da ćete dobiti dragocen poklon, a san o prijateljici koja je obučena u belo znači da vam stižu dobre vesti.

Ako datum vašeg venčanja nije određen, a u snu vidite venčanicu ili je čak prislonite uz sebe, uskoro će vam se život možda dramatično promeniti. Možda ćete imati novog izabranika.

Ako u snu isprobate venčanicu, možda ćete biti unapređeni na poslu. To znači da ste zadovoljni svojim položajem u društvu i na poslu. Takođe može obećati promenu posla zbog bolje zarade. Takođe, san u kojem se pojavljuje venčanica može govoriti o upoznavanju novih zanimljivih ljudi i sjajnu komunikaciju.

U sanovniku su takođe zabeležena sledeća tumačenja:

Šivenje venčanice u snu – uskoro ćete možda dobiti bračni predlog.

Videti drugu djevojku u venčanici znači da ćete imati zanimljive romantične ponude.

Ležanje u beloj haljini je svađa sa vašim ljubavnikom. Pocepana ili isečena vjenčanica – izazovan period sa srodnom dušom.

Vredi obratiti pažnju na boju venčanice u snu. Ako je čisto i belo, ovo je povoljna prognoza za budućnost. Ako je prljava, pred vama je težak put pre nego što postanete srećna osoba i postignete blagostanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar