U trendu

Današnji datum je veoma moćan: Važno je da 12.12. uradite jednu stvar

Današnji datum 12.12. veoma je moćan jer je dvanaestica broj koji predstavlja celovitost, savršenstvo, kraj ciklusa. Imamo 12 meseci u godini i 12 horoskopskih znakova.

Od antike, broj 12 ima veliku važnost u različitim kulturama, iz mnogih razloga – od numeroloških preko matematičkih do duhovnih. Niz brojeva 12-12 podstiče nas da izgradimo bolje veze i odnose s bliskim ljudima, oprostimo i obnovimo stara prijateljstva i ljubavi. Podstiče nas da se povežemo s sopstvenim bićem i otkrijemo šta nam više nije potrebno i šta nas sabotira. Takvu energiju vredi otpustiti, a prihvatiti i prigrliti novu i pozitivnu, prepustiti se promenama koje slede.

Rastavljanje broja 12 otkriva zašto se smatra značajnim. Dvanaest se sastoji od brojeva jedan i dva. U numerologiji, broj jedan korelira s nezavisnošću, individualnošću i novim počecima. Broj dva se odnosi na osetljivost i strpljenje. Njihov zbir je tri, a to je broj koji naglašava osećaje i veze.

Takođe, numerologija punog datuma, 12.12. je šest, a astrološkinja Liza Stardust kaže da je to povezano s idealizmom i idejom da svojim teškim naporima možemo da donesemo promenu.

„Svaki put kada vidimo da se ovaj broj pojavljuje, to znači da se nešto bliži kraju i da se približavamo novom početku. Njegovo značenje može biti povezano s dovršavanjem nečega u vašem životu, tako da se možete pripremiti za prelaz na drugu fazu rasta i razvoja“, kaže astrološkinja Narajana Montfar.

Danas lakše dolazimo do tačke ljubavi, pa odvojite malo vremena za meditaciju, razmišljanje, povezivanje sa svojim srcem i vežbanje ljubavi prema sebi. Vizualizujte svoj želje, maštajte i pokažite svemiru da ste spremni za promenu na bolje.

Obratite pažnju i na snove jer mogu biti proročanski ili sadržati važne informacije iz dubljih slojeva vaše podsvesti. Pre nego zaspite, takođe možete u mislima zatražiti da kroz snove dobijete potrebnu mudrost i razumevanje trenutnih situacija.

Danas je važno započeti nešto novo, nešto što ste dugo želeli da uradite. Sve što danas započne, ima izgleda da doživi veliki uspeh, prenosi Refinery29.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)