U trendu

Donose velike promene: Ovo je 10 najvažnijih datuma u 2022. godini

Prema mišljenju astrologa, deset je najvažnijih datuma u 2022. godini.

Ako ćemo verovati zvezdama, ovi datuma su važni u nadolazećoj godini.

17. februar

Uticaj padajućeg meseca u Devici donosi pogodan dan za ulazak u ljubavnu vezu. Ako je na ovaj dan započnete, velike su šanse da će se ta veza krunisati brakom.

12. mart

Konjukcija Jupitera i Neptuna donosi porast kreativne energije i širenje vidika, pa je ovo savršeno vreme da započnete neki samostalan projekt.

28. maj

Mesec izlazi iz Bika, a to je odlično vreme za rešavanje finansijskih stvari. Bilo da želite da podignete kredit, ili želite da uložite veći novac, ovo je savršeni dan za to!

13. jun

Izlazak Meseca iz Strelca uspostavlja konačnu realizaciju vaših poslovnih planova. Ako postoji nešto na čemu ste radili mesecima i uložili ogroman trud, ovo je dan kada će vam se to isplatiti.

25. jul

Mesec je u Lavu, a to pogoduje rešavanju vašeg stambenog pitanja, ako ste dvoumili do sada da li treba kupiti nov stan ili kuću ili treba li se preseliti iz jednog mesta u drugo, sad je pravo vreme!

24. septembar

Mesec u Devici, dan kada trebate staviti tačku na sve priče iz prošlosti koje su vam crpele energiju. Ako to ne uradite 24. septembra, još dugo ćete mučiti muku sa duhovima iz prošlosti.

26. oktobar

Mesec u Škorpiji podseća vas da treba da razmislite o svemu što ste u skorije vreme uradili, bilo da se radi o poslu ili ljubavi, još jednom razmislite da li je to ono što vas ispunjava i u čemu uživate.

11. novembar

Mesec je u Blizancu, ovo je idealan dan za rešavanje vašeg ljubavnog života. Tog dana dosta stvari će izaći na videlo, a neke od njih će dovesti do kraja vaše veze.

17. decembar

Ovog dana zvezde predviđaju veliki uspeh svakome ko radi na području ekonomije i građevine.

25. decembar

Dan kada ćete doživeti nešto što će vam doneti radost kakvu niste osetili čitave godine, vezano za porodicu.

Pored ovih aspekata u 2022. čeka nas i pomračenje Meseca 16. maha, pomračenje Sunca 25. novembra i novo pomračenje Meseca 8. novembra. Kako god bilo, ne zaboravite da nabacite osmeh na lice, jer je uz njega sve lakše.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar