U trendu

Erotski san sa šefom. Ima li razloga za zabrinutost?

Mnogima se desilo da se probude i u neverici konstatuju da su upravo imali erotski san u kojem se pojavio njihov šef ili šefica. Na ovakve snove ne reaguje svako isto, nekome izazovu samo kratkotrajan osmeh, a ima i ljudi kojima je naknadno neprijatno čak i kada treba da se pozdrave sa šefom, jer san nikako ne mogu da izbace iz glave.

Ova situacija nije neuobičajena i nema razloga da se osećate neprijatno na poslu, jer san, zapravo, suštinski i nije bio o vašem šefu, piše „Guardian“.

Kada sanjamo ljude koje poznajemo, oni predstavljaju simbole ili reprezente nekoga ili nečega. Zapitajte se: Šta moj šef meni predstavlja? Ako predstavlja autoritet, tada san može značiti skrivenu težnju da efikasnije preduzmete kontrolu nad vlastitim životom.

– Čak i seksualni aspekti vašeg sna ne moraju nužno da reflektuju erotsku pozadinu ili interesovanje za nekoga. Ali, i stvarna seksualna želja se može sakriti u podsvesti. Istraživanja su pokazala da su suptilni znakovi udvaranja, kao što su istezanje i naginjanje preko nečije stolice, česti na radnom mestu. Moguće je da je vaš šef napravio nesvesnu erotsku povezanost s vama – kaže Pamela Stivenson Konoli, psihoterapeut koja se specijalizovala za lečenje seksualnih poremećaja.

Snovi nose važne informacije o našoj podsvesti i dobro je ih pravilno istražiti. Ako želite da shvatite njihovo značenje, uvek možete potražiti pomoć stručnjaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.