Erotski san sa šefom. Ima li razloga za zabrinutost?

Mnogima se desilo da se probude i u neverici konstatuju da su upravo imali erotski san u kojem se pojavio njihov šef ili šefica. Na ovakve snove ne reaguje svako isto, nekome izazovu samo kratkotrajan osmeh, a ima i ljudi kojima je naknadno neprijatno čak i kada treba da se pozdrave sa šefom, jer san nikako ne mogu da izbace iz glave.

Ova situacija nije neuobičajena i nema razloga da se osećate neprijatno na poslu, jer san, zapravo, suštinski i nije bio o vašem šefu, piše „Guardian“.

Kada sanjamo ljude koje poznajemo, oni predstavljaju simbole ili reprezente nekoga ili nečega. Zapitajte se: Šta moj šef meni predstavlja? Ako predstavlja autoritet, tada san može značiti skrivenu težnju da efikasnije preduzmete kontrolu nad vlastitim životom.

– Čak i seksualni aspekti vašeg sna ne moraju nužno da reflektuju erotsku pozadinu ili interesovanje za nekoga. Ali, i stvarna seksualna želja se može sakriti u podsvesti. Istraživanja su pokazala da su suptilni znakovi udvaranja, kao što su istezanje i naginjanje preko nečije stolice, česti na radnom mestu. Moguće je da je vaš šef napravio nesvesnu erotsku povezanost s vama – kaže Pamela Stivenson Konoli, psihoterapeut koja se specijalizovala za lečenje seksualnih poremećaja.

Snovi nose važne informacije o našoj podsvesti i dobro je ih pravilno istražiti. Ako želite da shvatite njihovo značenje, uvek možete potražiti pomoć stručnjaka.

3 komentara
  1. Anonimni

    Ne znam ko je gluplji ovde, strucnjaci ili laici. Taj san znaci da je u pitanju NOVAC tacka

  2. bambi

    A sta ako se sanja erotski san sa papagajem? Ima li mesta zabrinutosti?

  3. Anonimni

    Preko ove vrste sna mi kao duhovno Biće, Duša, poručujemo svom dnevno svesnom (preko kojeg funkcioniše naša ličnost a što mi iz ne-znanja smatramo da smo to mi), da trebamo obratiti pažnju na svoj odnos sa drugim ljudima u kojem nastupamo sa pozicije autoriteta, sa visine. Odnos kakav nije poželjan sa našom okolinom. Još gore je ako taj naš šef/ica ima i koju naglašenu pasiju uma, kojih ima nekoliko glavnih ali iza njih se skriva čitava plejada drugih. Ovaj san, kao i obilje drugih uvek nama ukazuju na nešto što nam smeta za ispravan duhovni razvitak a to znači ekspanziju svesti i kapaciteta ljubavi. To je ono zbog čega i postoji ova naš život… U pitanju su prepreke koje nas drže daleko od spoznaje Sebe kao pravog Bića, Dušu a onda i od spoznaje našeg Kreatora, Boga. Ko bi rekao da tako ‘nevažni’ i ‘besmisleni’ snovi govore o tako suptilnim stvarima čak i ako smo ateista ili sledimo bilo koju religiju.

Napišite komentar