Iskoristite datum: 11.11. donosi promene – baš svima

Stigao je novembar u kojem se najviše ističe 11. dan u mesecu. Četiri jedinice, ili dve jedanaestice, koje se mogu tumačiti i kao 22. Ovaj datum predstavlja duhovno vođstvo i dualnost, koju označava broj 2. Ljudi koji su rođeni na ovaj dan (dakle, 11. novembra) vrlo su duhovni i harizmatični i potpuno nezavisni, prenosi 24sata.hr.

Energija brojeva 1 i 2 slična je energiji Yina i Yanga u Taoizmu. Energija broja 1 je nezavisna i harizmatična, dok broj 2 nosi intuitivnost i kreativnost. Tako, ustvari, broj 11 ima dodatnu dozu energije, jer objedinjuje te dve energije koje se mogu ‘izvući’ iz broja 11. To je dan kad postoje svi preduslovi da ostvarite sve svoje važne ciljeve.

Sam 11. novembar ima veliki potencijal u svetu sinhroniziteta, pa ako želite da se nešto ostvari u vašem životu, pokušajte to ostvariti baš na taj dan. Ubrzajte sve ono što trebate napraviti da bi se stvari same složile i ostvarile.

Dve 11-ice uopšte nose veliki potencijal za okretanje prema sebi, radu na duhovnom i mentalnom rastu i duhovnom i mentalnom čišćenju. Na današnji dan puno ćete efikasnije moći da razumete uzroke svojih problema i iznedrite rešenja. Imate jako izraženo šesto čulo i dobar je dan za rad na važnim projektima.

Na ovaj dan bićete skloniji tome da bolje razumete sebe i da znate šta trebate učiniti da biste postali bolja verzija sebe. Imat ćete inspiraciju i raditi stvari koje inače ne biste radili. To može biti i pomalo zastrašujuće, ali u celini će prevladati ono pozitivno.

Ako imate osećaj da ste tokom novembra dosad stalno vodili neke borbe, potreban je malo dublji uvid da stvari krenu. Ima puno promena na koje se morate pripremiti i vaša duša će rasti na posve neočekivani način. Pustite da se sve samo složi, te da se s vremenom samo pokaže kojim putem treba krenuti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.