U trendu

Izračunajte svoj godišnji broj: Saznaćete šta vam donosi 2018. godina

Prema numerološkom tumačenju, naš životni vek može se sabrati unutar ciklusa od devet godina, koji započinje u trenutku našeg rođenja, a završava u istom trenutku kada i naš život.

Svaka godina unutar ciklusa ima svoje jedinstveno značenje i smernice s kojima će se svatko od nas susresti u nekom delu svog života. Pomenuta značenja, u obliku osobnog godišnjeg broja mogu nam pomoći da donesemo neke manje i veće životne odluke i tako nam pomoći da život učinimo boljim, lakšim i zanimljivijim.

Postupak izračunavanja osobnog godišnjeg broja i analizu dobivenog broja:

1. Korak

Zapišite četiri brojke vašeg datuma rođenja (dan i mesec) pa saberite sve cifre i pribrojite ih godini na dolasku (2018.)

Primer: Ako ste rođeni 12. juna, napravite sledeće: 1+2+0+6+2+0+1+7=19

2. Korak

Ako ste dobili samo jednu cifru ona predstavlja vaš lični broj godine. Ali, ako ste dobili dvocifreni broj (kao u primeru), saberite dobijene cifre.

Primer: Ako ste dobili broj 18, napravite sledeće: 1+8=9, što znači da je vaš lični godišnji broj devet.

3. Korak

Nakon što ste dobili jednocifreni godišnji broj, saznajte što se skriva iza ove cifre. Ovaj broj može vam pomoći oko životnih odluka u nadolazećoj godini pa vam sugerisati šta možete da učinite da bi poboljšali svoj život.

Isto tako, korisno bi bilo da izračunate lični broj osoba s kojima ste povezani i uz koje se veže vaš život, jer na taj način možete razumeti njihov životni put i tako poboljšati vaš odnos i vezu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.