U trendu

Kakva je vaša ljubavna linija?

Baš vam zabavno izgleda čitanje sa dlana – nije da ozbiljno verujete u to, ali svakako izgleda kao dobra zabava. Palo vam je na pamet i da ne bi bila loša „fora“ za muvanje da pogledate nečiju liniju ljubavi i rastumačite mu šta znači…

Evo kratkog kursa čitanja linije ljubavi (ta linija se lako nalazi – pruža se vodoravno u gornjem delu dlana, kao što vidite na slici; za dešnjake se čita linija sa desnog dlana, a za levoruke – sa levog).

Linija ima uzlaznu putanju sve do kažiprsta i onda se uvija: ta osoba daje sve od sebe. Njihov dečko ili devojka mogu da se osećaju sigurno, jer će im ta osoba potpuno pokloniti svoje srce, biti im verna i ispunjavati im svaku želju. Loše je što se ovakvim osobama često dešava da budu iskorišćene.

Linija ide ukoso i završava se ispod srednjeg prsta: to je veoma osećajna osoba koja će otvoreno govoriti o svojim osećanjima. Neće joj biti problem da izjavi ljubav, ali će njena iskrenost ponekad nekom i zasmetati. Kada u ljubavi nešto pođe naopako, ove osobe postaju očajne.

Linija ima blagu uzlaznu putanju i završava se ispod kažiprsta: to je romantična osoba. Veoma je obazriva i pažljiva kada se radi o ljubavi, jer se voljenom biću prepušta u potpunosti. Veoma su im bitni dokazi ljubavi i zato će one sa kojima su u vezi obasipati nežnostima, poklonima i najraznovrsnijim sitnicama.

Linija nije uzlazna, kratka je i završava se otprilike na sredini dlana: to su samostalne osobe. Potrebna im je sloboda. To njihov dečko (devojka) često pogrešno protumače – kao sklonost ka neverstvu – ali ove osobe samo ne žele da se odreknu svoje uobičajene ekipe, hobija i ostalog samo zato što su u vezi.

Linija je veoma dugačka i od srednjeg prsta ima silaznu putanju: to su stidljive osobe. Važno im je da znaju baš sve o tuđim osećanjima, ali nerado pričaju o sopstvenim, jer se boje da se ne razočaraju. Onaj ko želi da osvoji ovakvu osobu moraće da uloži mnogo truda i vremena, jer one definitivno neće napraviti prvi korak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.