U trendu

Karmu određuje datum rođenja: Evo kako da saznate svoju sudbinu i budućnost

Po datumu svog rođenja možete saznati kakva vas budućnost čeka i zašto se sudbina razvija na ovaj ili onaj način. Jednostavno sabiranje cifara dana, meseca i godine rođenja, pomoći će vam u tome.

Nije vam slučajno dodeljen baš taj dan, mesec i godina rođenja. Veruje se da sve ima svoj razlog. Brojevi igraju posebnu ulogu u našem svetu, oni nam otkrivaju tajne naše sudbine.

Numerologija je direktno povezana sa karmom. Da biste izračunali broj sudbine, treba vam samo datum rođenja.

Na primer: 12.09.1991. godine.

Prvi korak: pomnožite dan, mesec i godinu: 12*3*1991=71676.

Drugi korak: saberite cifre rezultata množenja : 7+1+6+7+6=27. Zatim: 2+7=9.

Krajnji rezultat predstavlja karmički broj.

Dekodiranje karmičkog broja:

Jedinica: Ljudi rođeni pod okriljem jedinice, pozvani su da pomažu drugim ljudima. Samo na taj način možemo da očistimo karmu i počnemo pravilno da živimo. Ako je vaš broj 1, onda prvi prioritet treba da vam bude borba protiv sebičnosti i ljubomore.

Dvojka: Budite oprezni u komunikaciji sa drugim ljudima. Čak i ako vam se čini da ste pronašli srodnu dušu kojoj možete verovati sve, preporučuje se da neke tajne ostavite za sebe. U prošlom životu ste više puta patili od ogovaranja.

Trojka: U prošlom životu ste često pronalazili uspeh na štetu drugih. Manipulisali ste drugima, činili ste da se osećaju loše. Sada je vaša sudbina da ispravite lošu karmu i pomognete drugima. Ako to ne prihvatite, u životu vas čeka niz problema.

Četiri: Karmički broj 4 ukazuje na to da je vaša sudbina svestrani razvoj. Možda ste u prošlom životu bili lenji, pa sada Univerzum želi da se popravite. Uvek težite boljem i nikad ne prestajte da učite.

Pet: Ne biste smeli da gubite vreme. Važno je da odaberete pravac u životu i sledite ga. Možda ćete imati veliku ljubav ili ćete steći neizrecivo bogatstvo, ili ćete biti duhovno prosvetljeni. Sledite svoju intuiciju.

Šest: Vaša karma je pozitivna, pa je većina vaših problema, ako ih ima, nastala iz nesigurnosti. Slobodni ste da izaberete bilo koji put u životu: Univerzum vam neće stvarati probleme.

Sedam: Sedam je broj trezvenog uma i čiste savesti. Univerzum vam savetuje da se rešite zavisnosti, isključite negativna osećanja… Ako to ne uradite, čekaju vas problemi u budućnosti. Zavist zauzima posebno mesto, stoga pokušajte da ga se rešite.

Osam: Broj Osam je simbol petlje. Univerzum pokušava da vas suoči sa problemima koji nemaju brzo rešenje. Zbog ovog se u vama nakuplja bes, nesigurnost i negativnost. Da se to ne bi dogodilo, morate biti u stanju da ne zazirete od problema i prihvatite poraz. Sujeta i ponos su vaši glavni neprijatelji, piše Stil.

Devet: Broj devet tera osobu da nađe prijatelje i srodnu dušu, ali važno je da ne zaboravite na svoj poziv. Negujte prirodne talente i cenite trenutke kada se u potpunosti možete posvetiti onome što volite. Pronalazeći svoju svrhu, postaćete srećna osoba.

Verujte u sebe, komunicirajte sa dobrim ljudima, postavite sebi cilj – primetićete kako se život menja na bolje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.