Neverovatno koliko precizno datum rođenja otkriva vašu prirodu

Datum rođenja može da kaže kom tipu ličnosti pripadate, prenosi „Higher Perspective“ i to neverovatno precizno. Evo koje karakteristike se kriju iza datuma vašeg rođenja.

Ako ste rođeni:

– 1, 10, 18, 19, 27, 28: Rođeni lideri!
Krajnje ste pasionirana ličnost, kad su u pitanju vama bliski ljudi. Neće vas ništa zaustaviti na putu da svakome obezbedite uspešan dolazak do cilja, čak i ako za to morate da ustupite nekome mesto.

Skromni ste, ali se uvek držite čvrsto i sigurno, i odlično razumete svet koji vas okružuje. Vi ste rođeni lider.

– 2, 6, 7, 11, 20: Najosetljiviji ljudi!
Ako vam je datum rođenja neki od ovih brojeva, onda ste vi jedna od najosetljivijih osoba ovog vremena. Umete da pravite razliku između dobra i zla, nikada ne ostavljate druge u strahu ili sumnji, i sposobni ste da se izborite s bilo čim.

Vrlo ste stabilnog razuma, koji je sposoban da izdrži stres i pritisak, i probleme uvek rešavate pomoću logike i racionalnog razmišljanja. Nikada ne donosite brzoplete odluke, pažljivo promatrate svaki konflikt pre nego što ga rešite.

– 3, 9, 12, 15, 21, 29, 30: Umetnička priroda!
Ako je neki od ovih brojeva datum vašeg rođenja, onda ste vi jedna od najvećih stvaralačkih ličnosti svoga vremena. Privlači vas svet umetnosti i kulture, na stvari gledate iz svih uglova kako biste mogli da stvorite konačnu opštu sliku.

Ako osećate da možete da se bavite nekim vidom umetnosti, onda, samo napred! Možda ćete se i sami iznenaditi koliko vam dobro ide!

– 4, 25, 16, 5, 14, 23: Avanturisti!
Najverovatnije ste najveći avanturista među vašim prijateljima. Vrlo rado prihvatate svaku mogućnost da istražujete nešto novo. Može da vas zainteresuje bilo šta: nov hobi, mesta, ljudi –bilo šta!

– 8, 17, 22, 26, 13, 24, 31: Porodičan čovek!

Vama je porodica na prvom mestu! Uvek vas interesuje kako je vaša porodica, i najčešće volite da vesele trenutke provodite u krugu porodice.

Veoma ste brižljivi prema bliskim osobama, i šta god da se dešava, vi ćete biti uz njih. Bez pitanja ćete doći na svaki njihov poziv. Isto važi i za prijatelje. Prijatelji su vaša druga porodica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.