Numerološka prognoza za mart – SUDBINSKA

Jedinice će imati vremena za odmor, četvorke treba da smanje troškove, a devetke – da se čuvaju prevare.

Kako se računa bioritamski broj?

Bioritamski broj dobija se tako što saberete brojeve svog datuma rođenja (ne i godine!) i svedete to na prost broj. Recimo, ako ste rođeni 11. 3. 1978. godine, vaš bioritamski broj je 5 (1+1+3=5).

Tokom marta biće dominantan broj 7, a on donosi nemire, lažne slike nekih događaja, a našoj zemlji loše aspekte po pitanju situacija koje su nepredvidive. U svakom slučaju, sudbina će odigrati glavnu ulogu i zato budimo oprezni i ne činimo ništa ishitreno – da nam ne bi bilo loše u budućnosti.

Jedinica

Posle teškog februara, mart vam dođe kao neka vrsta osveženja, donoseći vam mirnije i lepše trenutke zbog uticaja broja 8. Sa osmicom očekujte da vam bude vraćen neki dug, ili da, pak, dobijete novac koji duže čekate. U svakom slučaju, imaćete lep mesec tokom kojeg će biti vremena i za odmor.

Dvojka

Teško vas je naterati da nešto promenite u životu promenite, zbog vaše ljubavi prema učenju i kolekcionarstvu. Ipak, zbog uticaja broja 9, u ovom mesecu bićete primorani da napravite neku selekciju i raščistite sa svojim predrasudama. Na vama je da se pokrenete i pomognete da vam život krene drugim tokom. Imaćete mogućnosti za to.

Trojka

Broj 1 će vam pomoći da dobro promislite i učinite sve kako bi se nešto novo pokrenulo tokom ovog meseca. Intuicija će vam dobro raditi i neće vam srce biti u prvom planu, već razum, pa ćete promišljeno ući u novu situaciju, koja ima veze sa nekim ulaganjem.

Četvorka

Ovaj period je bitan za vas, jer vam donosi nešto što je, jednostavno, suđeno. Zbog uticaja broja 2 pustite da mesec „oteče“, pazite da se previše ne trošite, i da ne činite ništa zbog čega biste imali problema. Čuvajte novac, i nemojte se „razbacivati“ na nebitne stvari. Mesec sudbe određuje naše buduće korake i zato ne forsirajmo sebe, nego pustimo da on polako „mine“.

Petica

Vi, deca neba, teško se možete miriti sa situacijama u kojima srce igra glavnu ulogu. Emocije koje će vas pratiti tokom marta, zbog uticaja broja 3, učiniće da sve radite ishitreno i bez dubokog razmišljanja. Ne dozvolite sebi da zbog toga drugi ljudi dobiju pogrešnu sliku o vama.

Šestica

Očekujte veoma težak i naporan mesec. Pred vama su poslovni izazovi, dosta teških dana, zbog četvorke koja će vladati. Ako je za utehu, navikli ste da vas u ovom periodu dodatno opterećuju po svim pitanjima. Mislim da ćete dobro savladati sve ove teške trenutke, jer umete da procenite situaciju.

Sedmica

Prošao je februar i sada, u martu, pod uticajem broja 5, osećaćete se bolje i zadovoljnije. Petica omogućava da poradite nešto u svom životu, da vam prostor bude lepši, bilo na poslu ili u kući, a otvara se i mogućnost da planirate godišnji odmor. Biće i lepih druženja.

Osmica

I vi morate ponekad da sebe više uložite u odnose sa porodicom, a tokom marta, zbog uticaja broja 6, sigurno je da će porodica biti dominantnija i „terati“ vas na neki način da se bavite njome. Nadam se da to neće biti ništa negativno. Pokrenite se i učinite nešto i za sebe.

Devetka

Povedite računa da vas neko ne prevari, jer broj 7 je dominantan u ovom periodu, a vama, kao staroj duši, ta sedmica direktno deluje na psihu i može vam doneti neprijatne situacije, melanholiju, ili, pak, nešto zbog čega ćete biti u problemu ako poslušate one koji vam nisu prijatelji.

(Zorica Cvetković, novosti.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.