U trendu

Odaberite kartu i pročitajte šta vas čeka u bliskoj budućnosti

Odaberite kartu koja vas „doziva“. Ona otkriva šta vas očekuje i nosi koristan savet.

Gepostet von Jana Bucković am Montag, 19. Oktober 2020

Karta  1 – Predodređeno vam je da budete uspešni
Karta označava sreću, spoljašnju pomoć ili neočekivano rešenje problema u vašu korist. Možda je ovo samo primirje, tako da možete da skupite snagu i nastavite svoj put, donesete odluku.

Karta označava ispravnu perspektivu situacije, ispravnu odluku koju ste doneli, potvrdu da se krećete u pravom smeru.

Karta takođe označava primanje nečeg novog: znanja, iskustva, putanje, uputstva na vašem putu. Simbolizuje uspešnu kombinaciju okolnosti.

Karta  2 – Prava ljubav i predanost
Zlatno srce je simbol prave ljubavi. Karta predstavlja iskrenost, odanost, trajno sjedinjenje i naklonost. Dobićete ono što želite.

Karta savetuje da poslušate svoje srce i verujete svojim osećajima. Otkrićete tajnu, samo morate da se otvorite, verujete i dogodiće se.

Karta preporučuje izbegavanje sukoba i odlučivanje o svemu na prijateljski način, mirnim postupanjem.

Verujete u sebe i svoja osećanja i na osnovu njih donosite odluke i delujete. Setite se ko je važan i šta je stvarno važno u vašem životu. Poslušajte šta vam srce govori.

Karta  3 – Dobronamernost i prijateljstvo
Budite iskreni i čisti u svojim mislima i uverenjima, a zatim potražite pomoć, podršku i snagu. Karta vam savetuje da budete iskreni, da kažete sve kako jeste, da se otvorite, da ne lažete i za uzvrat možete dobiti pomoć ili oproštaj, a ako se uznemirite i budete varali, bićete odmah kažnjeni.

Ne možete da pronađete odgovor ili rešenje? Umirite se, ostanite u samoći. Jednorog je duhovna karta, označava diskreciju i čistoću misli. Jednorog ne preporučuje razmišljanje o osveti ili kazni, on preporučuje razmišljanje o praštanju i njegovom integritetu.

Jednorog vam ne savetuje da u ovoj situaciji tražite profit, već da činite ono što vam govore vaša duša, srce i njegovi principi, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.