Predviđa budućnost neobičnom metodom, evo šta kaže za 2018.

Britanka Džemima Pekington (61) proriče budućnost veoma neobičnom metodom. Ona je do sada upešno predvidela izlazak Velike Britanije iz Evropske unije i Terezu Mej na položaju britanske premijerke, prenose mediji u regionu.

Tehnika kojom se koristi pri izricanju proročanstava podrazumeva upotrebu špargli. A da li će se nešto dogoditi ili neće određuje smer u kom špargle padnu na sto pošto ih ona baci.

Za ovu 2018. godinu Džemima predviđa da će SAD dovesti svet na ivicu ozbiljnih sukoba, ali vidi i pucanje „bitkoinovog mehura“. U narednih 12 meseci biće više prirodnih katastrofa, zemljotresa i erupcija vulkana, tvrdi ona.

Loše vesti ima i za britansku premijerku Terezu Mej, za koju kaže da će do kraja godine biti zamenjena na toj poziciji. Takođe, predviđa i veliki politički skandal u Velikoj Britaniji.

Ipak, ne izgleda sve baš tako tako crno. Špargle predviđaju i rekordan broj beba u kraljevskoj porodici, kao i po jednog Oskara za britanski film i za britanskog glumca.

Džemima je za prethodnu 2017. godinu imala 11 proročanstava. Od svih, pogodila je osam dok su tri bila pogrešna, što i nije tako loš rezultat.

Pogodila je, između ostaloga, sa će doći do jačanja ekonomije Velike Britanije, uprkos lošim prognozama, kao i da će leto biti jedno od najtoplijih. S druge strane, pogrešila je u predviđanjima da će doći do problema u kraljevskoj porodici, kao i da će druge države slediti primer Bregzita.

2 komentara
  1. Xonpe

    Ma pasulj je zakon.

  2. Realno

    U špargle verujem.

Napišite komentar