U trendu

Recite nam svoj horoskopski znak i otkrićemo Vam kako podnosite tugu

Horoskopski znak može otkriti mnogo o nečijim slabostima ali i snazi. Zbog toga se i svaka osoba drugačije nosi sa teškim situcijama. Dok neki samo prividno deluju snažno, a zapravo se slome pod pritiskom prvih problema, drugi ipak znaju kako da prevaziđu poteškoće.

Evo šta vaše zvezde kažu o tome kako se nosite da tugom.

OVAN: impulsivni su i mogu se iskaliti na vama kada su tužni. Ovnovi postaju i agresivni i sa tugom se bore besom.

BIK: on će se izolovati i dok tuguje okrenuće se dobro proverenim porocima, poput prejedanja. Njima nedostaje i strpljenje, te ih je lako naljutiti.

BLIZANCI: kako uvek previše razmišljaju, Blizanci lako podlegnu tuzi. Ostaće mirni i tihi i distanciraće se od svojih osećanja na neko vreme.

RAK: oni su emotivni, i kada su tužni, odvojiće se od grupe. Tada će postati posebno osetljivi.

LAV: Lavovi svoj stres i ljutnju prenose na druge. Ako neko pokuša da ignoriše njihova osećanja, glumiće žrtvu i gunđati i zbog najmanje sitnice.

DEVICA: kada su tužne, Device postaju kompuslivne. Ne žele da gube vreme na tugu i depesivno stanje, te deluje kao da ne reaguju na setu. Ali kada se Device naljute, postaju brutalno iskrene i okrutne i protvureče svemu što im kažete.

VAGA: one imaju običaj da jednostavno progutaju bes i tugu. Pokušavaju da prikriju da nešto nije u redu. Ali ako se otvore, njihova ljutnja i tuga mogu odvesti u katastrofu. To im i ugrožava odnos sa drugima.

ŠKORPIJA: kada su tužne, Škorpije postaju izrazito neprijateljski nastrojene i izolovane. Mogu pokazati i nasilnu stranu kada su besne i depresivne.

STRELAC: oni se često slome pod pritiskom tuge i depresije, čak i kada je u pitanju blaži oblik sete. Takođe mogu postati letargični.

JARAC: oni previše razmišljaju o problemima. Kada su tužni, Jarčevima se čini da je situacija beznadežna i nemaju motivaciju da je reše. Potrebno im mnogo snage volje da prevaziđu tu situaciju.

VODOLIJA: kada su tužne, Vodolije ne razgovaraju ni sa kim. Sebe isključe iz spoljnog sveta i pretvaraju se da je sve u redu.

RIBE: i Ribe su opsednute razmišljanjem. Nikada ne zaboravljaju loše stvari koje su im se dogodile. Veoma se brinu i to lako može dovesti do depresije i anksioznosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.