U trendu

Sanjate da vas partner vara – evo šta to znači

Sigurno ste barem jednom dok ste bili u vezi s voljenom osobom sanjali da varate partnera ili da je on prevario vas. Nakon toga, zapitali ste se šta ako je to istina? Šta ako to nešto znači?

1. Partner vas vara s bivšom
Najčešći snovi koje imaju mnogi  dok su u vezi je da ih njihov partner vara s bivšom, što obično znači da imate nesigurnosti.

Je li to zato što se bojite napuštanja, osećate da vas partner zanemaruje ili imate loše samopoštovanje? U nekim slučajevima ti snovi mogu značiti i da se pojavila treća osoba za koju se bojite da može doneti opasnost vašoj vezi.

2. Partner prekida s vama
Drugi najčešći san. Probudit ćete se s užasnim osećajem, ali ovaj san obično ima pozitivnu konotaciju.

Znači da preduzimate sledeći korak u vezi, započinjete nešto novo i uzbudljivo, poput kupovine kuće, venčanja ili ste jedno drugom rekli ‘volim te’.

3. Očekivanje deteta s partnerom
Ako ne želite dete u bliskoj budućnosti, tada znate koliko ovaj san može biti zastrašujući. Međutim, značenje iza toga je prilično lepo. Sanjanje o detetu povezano je s novim idejama i kreacijama u vašem životu.

Uloga partnera u snu je da vam pomogne izgraditi i negovati te ‘nove ideje’.

4. Svađanje
Ako sanjate svađu s partnerom, to obično znači da postoje neki osećaji koje ste neko vreme skrivali i koje treba izraziti. Komuniciranjem tih problema i izražavanjem svojih skrivenih osećaja osećaćete se kao da je teret skinut.

5. Sanjate seks s partnerom
Imati ovaj san može značiti da postoje neke seksualne želje koje niste podelili s partnerom, ali biste ih voleli iskusiti zajedno. Ova vrsta snova također može stvoriti dublju vezu između vas dvoje.

6. Partner vam umre
Ovaj san može značiti strah od gubitka partnera ili prekida veze. To bi takođe moglo značiti da ste primetili da se vaš partner promenio i to vam stvara teskobu.

7. Varate ga s najboljim prijateljem
Ovaj san ne mora nužno značiti da vas ta osoba privlači, zapravo on uopšte nije povezan s varanjem na romantičan način. Ovaj san obično znači da se osećate krivim zbog zanemarivanja partnera u određenoj situaciji.

8. Venčanje
Ovaj san može značiti da se jako približavate sadašnjem partneru pogotovo kad počnete razmišljati o tome da više stvari radite zajedno nego odvojeno. Ovaj san označava jaču vezu i vašu predanost.

9. Partner pokušava da vas ubije
Sanjati da vas netko pokušava ubiti je zastrašujuće, pogotovo kada je u pitanju vaš partner koji vas želi povrediti. Međutim, ovaj san obično znači da se bojite nečega što pokušavate izbeći u stvarnom životu, piše Daily Mail.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.