U trendu

Sanjate li ove snove? Najavljuju dolazak prave ljubavi u vaš život

Snovi mogu da nam nagoveste sve i svašta, a kada je ljubav u pitanju – mogu da najave skori dolazak prave ljubavi, ali i to da se trebate da se rešite nekih loših osobina kako bi ljubav mogla pronaći put do vas.

Ako sanjate nešto od ovih pet stvari, tada bi se mogli uskoro zaljubiti u nekoga savršenog za vas:

1. Lutku
Sanjate li da nekome poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život. A ako se u snovima igrate s lutkom, to znači da bi se uskoro s nekime mogli posvađati.

2. Golotinju
Ukoliko se u snovima skidate ili ste već posve goli, to otkriva da bi uskoro mogli nekoga upoznati. To je neko ko će vam postati jako važan, možda čak i budući partner.

3. Posteljinu
Snovi o krevetu i posteljini pokazuju da ste spremni za novu romansu i da zapravo jedva čekate razvoj novih, ljubavnih emocija u vama. Naročito je dobro sanjati belu posteljinu.

4. Gustu šumu
Sanjate li gustu šumu iz koje možete pronaći izlaz, to je najava skorog dolaska srodne duše u vaš život. To otkriva da ste spremni za ozbiljnu vezu. Ako sanjate da ne možete pronaći izlaz iz šume, onda još nije došlo pravo vreme da upoznate nekoga.

5. Semenke
Kada su semenke u pitanju, može se dogoditi da sanjate setvu ili žetvu. Setva je dobar znak za ljubav, a žetva nije – tada morate da se rešite nekih loših osobina kako bi prava ljubav pronašla put do vas. Semenke su simbol plodnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.