Spojite dlanove, otkrićete kakav vam partner više prija

Kad spojite dlanove, pogledajte prvo da li su zglobovi gde se mali prst spaja sa šakom u istoj ravni. Kad ih namestite tako, onda pogledajte da li se prva velika linija ispod njih poklapa na levoj i desnoj ruci.

Kod većine se linije poklapaju, ali kod određenog broja ljudi postoji vidno odstupanje. Saznajte šta znači kad se linije poklapaju, šta kad je leva iznad desne i obrnuto, pišu mediji u regionu.

Kad se linije poklapaju

Ovo znači da ste smirena, nežna i osećajna osoba. Stabilna ste ličnost i ne volite da se nađete u okruženju onih koji prave haos i uznemiravaju druge.

Što se tiče izbora partnera, najverovatnije ćete završiti u braku sa nekim koga prihvata i vaša porodica i prijatelji, jer vam je to jako važno i nećete dopustiti da vas ljubav iščupa iz temelja.

Kad je leva iznad desne

To znači da ste snažna ličnost, koja sve voli da ljudima kaže “pravo u glavu”. Nemate problem da se zauzmete za sebe i ne dozvoljavate drugima da vas iskorišćavaju, ali ponekad u tome preterate i znate da budete prestrogi.

Magnet ste za atraktivne ljude, a emotivno težite dubokom povezivanju. Velike su šanse da ćete završiti s nekim dosta mlađim od sebe ili s osobom iz daleke zemlje.

Kad je desna iznad leve

Ovo znači da vaša mudrost uveliko prevazilazi vaše godine, što može da bude problematično u detinjstvu i mladosti, jer je teško da se uklopite u vršnjačku grupu. Zato vas je uvek privlačilo društvo starijih ljudi.

Postoji oko 70 odsto šanse da ćete završiti u braku s nekim ko je stariji od vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.