U trendu

Svi misle da je 666 đavolji broj, ali istina je potpuno drugačija

Anđeoski brojevi su svuda, nude vodstvo i smernice. Od 111 do 999, različiti nizovi anđeoskih brojeva imaju različita značenja, a u slučaju 666, evo šta treba da znate, prema stručnjacima.

Ako svuda viđate 666, verovatno se pitate šta to znači. Iako ovaj broj može imati nekoliko različitih značenja u zavisnosti od konteksta, verovatno vas ohrabruje da prestanete da preopterećujete sebe i uravnotežite svoje potrebe s potrebama drugih.

Šta su anđeoski brojevi?

Anđeoski brojevi su nizovi ponavljajućih brojeva, koji se često vide u skupovima od tri ili četiri iste cifre. Iako se ponekad pojavljuju kao podeljeni brojevi, kao na primer 3433 ili 717.

Kao intuitivka i autorka, Tanja Kerol Ričardson objašnjava da su anđeoski brojevi sinhronicitet ili značajna slučajnost, vodstvo od anđela i svemira.

Različite cifre od 1 do 9 imaju različita značenja, kao što broj 5, na primer, predstavlja promenu ili 1, koji predstavlja nove početke. A prema Ričardson, kada vidite anđeoski broj, važno je shvatiti šta se upravo dogodilo ili o čemu ste razmišljali kad ste ga videli. Mogli biste tako da vidite 1:11 na satu upravo dok ste razmišljali o pokretanju novog projekta, na primer, što bi bilo zeleno svetlo iz svemira, prenosi 24sata.hr.

Šta broj 6 predstavlja u numerologiji?

Iako drevna tradicija numerologije zapravo nije povezana s modernijom idejom anđeoskih brojeva, jednocifreni brojevi često imaju paralele u smislu svojih značenja. Kao što numerolog Mišel Bukenon objašnjava, na primer, da su brojevi 6 životnog puta u numerologiji pravi snabdevači društva, koji vole da pomažu i budu na usluzi drugima.

Jedna od njihovih najvećih lekcija je naučiti pronaći ravnotežu između davanja i primanja, kaže numerolog i autorka Kejtlin Kaerhart.

– Ovo su ljudi koji će otići na kraj sveta za one do kojih im je stalo – objašnjava ona, ali ne smeju da prekorače tuđe granice i moraju da nauče da balansiraju svoj privatni i poslovni život.

Slično tome, broj 6 kao anđeoski broj označava potrebu za ravnotežom i lepotom, prema Ričardson.

– Često dolazi s pojedincima koji treba da povećaju brigu o sebi i uzemlje se fokusirajući se na sebe na zdrav način – kaže ona, dodajući da to ima smisla jer broj 6 može da bude vrlo orijentisan na uslugu, osećajući odgovornost prema drugima.

Iako 6 može biti broj žrtve i služenja, to je takođe broj koji podseća da stvari radite na uravnotežen način kako biste bili održivi, napominje ona.

Anđeoski broj 666 znači:

1. Tražite ravnotežu i stabilnost

Prema Ričardson, broj 666 ima postojanu, negujuću energiju, pa biste mogli da vidite ovaj broj kada želite uneste stabilnu, isceljujuću energiju u svoju karijeru, dom, vezu ili finansije.

Šta uraditi: Anđeoski broj 666 je poziv na ravnotežu, ‘a uravnotežen život uključuje užitak, igru i lepotu, poput provođenja vremena u prirodi, nošenja svoje najlepše odeće ili ulepšavanja doma, kaže Ričardson.

2. Radite previše

S obzirom na to da se ovaj broj odnosi na balansiranje davanja i brige o sebi, Ričardson napominje da vas može podstaći da prestanete s prekomernim radom, preteranom brigom ili preterivanjem na bilo koji način.

– Kada vidite ovaj broj, zapitajte se gde možda ulažete previše truda – napominje ona.

Šta uraditi: Bez obzira na trenutne okolnosti u kojima se nalazite, objašnjava ona, pokušajte da izgradite prijatniju skladnu energiju u svom životu.

– Ako se nalazite u izazovnim okolnostima, jednostavno povećanje brige o sebi pomoći će vam da se osećate fokusiranije i stvoriće vam zaštitu – dodaje Ričardson. U ovom slučaju, možda se takođe možete zapitati prepuštate li se stvarima koje su prijatne, ali nisu zdrave kada nisu u ravnoteži, kao što je ispijanje previše alkohola, previše vremena ispred ekrana ili jedenje previše šećera, preporučuje ona.

3. Uživajte u trenutku

Na kraju, broj 666 podseća da pažljivo uživate u trenutku.

– Postoji sveti kvalitet života s kojim se možemo povezati i uživati kada živimo na uravnotežen, prisutniji način, i uključuje brigu o drugima – objašnjava Ričardson.

Šta uraditi: Učinite sve što morate kako biste bili svesniji u svom životu. To bi moglo značiti da radite više stvari koje vas prizemljuju u sadašnjosti ili povucite sve što vas opterećuje kako biste mogli da budete pažljiviji u trenutku, savetuje Ričardson.

Značenje 666 za ljubav

Ako ste slobodni…

Ako ste slobodni i anđeoski broj 666 pojavljuje se kada razmišljate o sastancima ili ljubavnom životu, Ričardson kaže da bi to mogao da bude podsetnik da se ušuškate u negovanje porodičnih i prijateljskih odnosa kako biste se osećali voljenijima, jer broj 6 može biti vrlo porodično orijentisan.

– To čak može značiti osnivanje sopstvene porodice, prijatelja, dece ili kućnih ljubimaca ili može značiti da će stvaranje više ravnoteže u vašem životu, kao što je manje rada, otvoriti prostor za novu romansu – dodaje ona.

Šta uraditi u vezi s tim: Kao što Ričardson objašnjava, 6 je broj povezanosti, pa stvorite taj osećaj povezanosti ljubavi kroz zajednicu i uzvraćanje, što bi čak mogao da bude način na koji ćete upoznati svog sledećeg partnera.

Ako ste u vezi…

Ako ste u vezi i anđeoski broj 666 se pojavljuje kada ste s partnerom ili razmišljate o njemu, Ričardson kaže da bi to moglo značiti da se vraćate sebi i malo više brinete o svojim potrebama, posebno ako ste iscrpljeni i bili su u ciklusu preteranog davanja ili intenzivne brige. To bi čak mogao da bude i pokazatelj da želite da proširite svoju porodicu s partnerom, rođenjem dece ili udomljavanjem kućnih ljubimaca, dodaje ona.

Šta uraditi u vezi s tim: Ako je u poslednje vreme bilo teško postići sklad u vašoj vezi, Ričardson preporučuje da pokušate da pokažete svoju ljubav prema partneru negujućim postupcima služenja kako biste videli hoće li vam uzvratiti i upoznati vas u ovoj energiji.

– Dok 666 može biti znak bezuslovne ljubavi, poput stajanja uz nekoga u teškim vremenima, u drugim slučajevima promena granica u vezi ili čak napuštanje veze može biti akcija puna podrške – objašnjava ona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.