Uradite li ovo sa vašim novčanikom, privući ćete veliko bogatstvo!

Pravila feng šuija i staro narodono verovanje se u jednom poklapaju, novčanik koji koristimo treba biti crvene boje. Crvena boja simbol je prosperiteta i izaziva lepe emocije, prenose mediji.

Najbolje je da odabrati novčanik pravougaonog oblika. Za skladištenje kovanog novca, bolje je izabrati torbicu pravougaonog oblika, ali se ne preporučuje da u isti novčanik stavljate papirne novčanice. Izbegavajte novčanike u plavoj boji. Plava boja je simbol vode i ona bukvalno „ispira“ novac iz novčanika.

Dobra energija privlači dobru energiju, pa u jednu od pregrada novčanika stavite papirić na kojem ste rukom napisali afirmaciju, poruku sebi, čak možda i ček koji ste sebi napisali na određenu sumu a nećete ga unovčiti, kao simbole privlačenja dobre energije.

Izvadite sve iz novčanika, baš sve. Celog ga prebrišite vlažnom krpom od mikrofibera, kako biste ga očistili.

Verovatno imate gomilu priznanica, računa ili papirića koji vam zapravo ne trebaju. Ako među njima ima onih koje morate da zadržite, mesto im nije u novčaniku već negde u kući gde držite druge papire vezane za finansije. Pobacajte sve istekle članske kartice, a brojeve sa vizit kartica prepišite u telefon.

Ne zaboravite gotovinu – novčanice lepo ispravite i potom poređajte. Poređajte novčanice po vrednosti, od najmanje ka najvećoj, i neka uvek tako stoje. Ovo je prvi korak ka izbacivanju „haosa“ iz novčanika i mnogo će vam značiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.