U trendu

Uz ovih 8 putokaza bićete mnogo srećniji

  1. Ne raspravljajte nikad o stvarima koje ne razumete, inače ćete reći sve same gluposti.
  2. Stvari koje vam nekad izgledaju neobično, imaju svoj prirodan uzrok. One izgledaju neobično zato što vi taj uzrok ne shvatate. Kad vam je uzrok poznat, sve vam izgleda sasvim prirodno.
  3. Sve stvari za nas su onakve kakve nama izgledaju da jesu, a ne onakve kakve su u stvarnosti. Time se objašnjava protivrečno svedočenje osoba za koje verujemo da su dobronamerne.
  4. Svaka naša misao, dobra ili loša, ostvaruje se, odnosno postaje stvarnost, u granicama realnih mogućnosti.
  5. Mi smo ono što od sebe načinimo, a ne ono što je od nas načinila sudbina.
  6. Svako ko polazi u život sa idejom:“Stići ću“, stiže, jer čini sve ono što je potrebno da bi stigao. On će iskoristiti svaku priliku koja mu se ukaže, ukoliko za to ima i najmanje mogućnosti. Često će svesno ili nesvesno sam stvarati prilike.
    Suprotno tome, onaj ko sumnja u sebe, nikad ni u čemu ne uspeva. On može biti okružen morem povoljnih prilika, ali ih neće videti i neće moći da ih iskoristi.
  7. Ne optužujte sudbinu, već sebe.
  8. Uvek treba smatrati da je lako ono što treba da se uradi, ako je to moguće. U tom slučaju, utrošiće se tačno onoliko snage koliko je potrebno. Ako se smatra da e to teško, utrošiće se deset-dvadeset puta više snage nego što je potrebno. A to je rasipanje snage.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.