U trendu

Vreme rođenja otkriva vašu sudbinu! U zoru se rađaju HRABRI ljudi, a šta ako ste ’’noćna beba’’?

Astrolozi su saglasni da je veoma bitno da li ste rođeni rano ujutru, danju, predveče ili noću.

,,Oni rođeni kad je sunce na svom vrhuncu; znači u podne i blizu podne; odlikuju odvažnost hrabrost i otvorenost“, kaže astrolog Kejsi Bad.

Kod onih koji su pak rođeni noću, kaže Bad, sunce je smešteno u donju polovnu astrološke kuće, „pa su zato rezervisaniji, okrenuti sebi i introvertni“.

,,Sunce na dnu astrološke kuće osobu čini osetljivom i rezervisanom“, kaže astrolog i objašnjava kakav uticaj mesec ima na našu ličnost.

,,Sa suncem dole i mesecom iznad glave, kaže ona, uticaj sunca je u suštini „prigušen“ ili ublažen. Ne kažem da nema nimalo uticaja, ali „relativni uticaj Meseca je malo jači ili očigledniji“, objašnjava ona.

Ako ste rođeni noću (mesec je u gornjoj polovini vaše karte), „mesec postaje vaš svetlosni vođa“, primećuje astrolog Čani Nikolas, dodajući da je mesec oličenje energije koju mi dobijamo od našeg sunčanog položaja.

,,I sunce i mesec su neverovatno važni, ne postoje jedno bez drugog. Baš kao mesec na nebu, mesec na našoj karti odražava svetlost našeg sunca“, objašnjava Nikolas.

Noćne bebe, ako ste se ikada osećali kao da više rezonujete sa svojim mesečevim znakom, možda je ovo razlog zašto. Kao što Nikolas kaže, znak, kuća i aspekti meseca u vašoj karti postaju „posebno važni u pogledu ostvarivanja svrhe vašeg života

I dok Bad primećuje da su sve astrološke karte veoma nijansirane, razlika u dnevnim i noćnim kartama može se smatrati opštim pravilom za tumačenje vaše astrološke karte.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.