U trendu

Andrija Gavrilović nastupa sutra u Kapetan Mišinom zdanju

BEOGRAD – Sve traženiji muzičar nove generacije, Andrija Gavrilović A.N.D.R. sa bendom Retrospektiva uz Maat Bandy (Gramophonedzie) nastupiće 13. septembra u okviru serije muzičkih nastupa pod nazivom „Atrium Sešion u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja, u organizaciji Centra beogradskih festivala – CEBEF.

Andrija je muzički producent i trubač školovan na Berkliju , a sa svojim gostima izvešće svoje popularne pesme sa muzičkih platformi: „Dobro sam „, „U krug „, „Bežim odavde “ i mnoge druge.

Ulaznice se mogu nabaviti onlajn putem sajta tickets.rs , kao i na Ticket Vision prodajnim mestima po jedinstvenoj ceni od 800 dinara.

A.N.D.R. je nedavno objavio album U KRUG, na kome su njegove kompozicije upotpunili neki od najistaknutijih umetnika novog pop talasa: Luka Rajić, Manivi, Natale, Retrospektiva, Maat Bandy (Gramophonedzie), Ana Protulipac (IrieFM), Ilija, Jana Vuković, Arya i Anja.

Nakon studija na čuvenom Berklee College of Music u Bostonu i izvođačko-muzičkog života u Njujorku, Andrija Gavrilović se 2020. godine vraća na domaću muzičku scenu.

Ujedno i trubač i aranažer, Andrija po povratku u Beograd stvara novi identitet kao producent dance-pop zvuka pod imenom A.N.D.R. i prati svoj novi zadatak da kolektivno muzičko stvaralaštvo podstakne svojim produkcijskim zanatom stečenim na Berkliju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar