U trendu

Anici Dobri drago što prvi put igra sa Vesnom Trivalić

BEOGRAD – Glumica Anica Dobra istakla je da joj je drago što prvi put igra zajedno sa koleginicom Vesnom Trivalić zahvaljujući reditelju Nikoli Koji u predstojećoj humorističkoj mini seriji „Čudne ljubavi“.

„Osim što se privatno volimo, prvi put smo se sad u kadru ispričale, prvi put smo radile zajedno, nabacivale volej da bi druga dala gol“, rekla je Dobra.

U kratkom video intervjuu produkcijskoj kući Fajerflaj povodom emitovanja tri nastavka „Cudnih ljubavi“ 1, 2. i 3. januara na televiziji Superstar, Dobra je rekla da joj je zajedničko igranje sa Trivalić „nešto užasno dragoceno“ i da će „mnoge obradovati Vesnina pojava“.

U romantičnoj komediji, pored Koje, Dobre i Trivalić, igraju i Milena Predić, Nina Nešković, Jovan Jovanović, Nataša Ninković, Voja Brajović, Janko Popović Volarić, Nikola Pejaković, Zoran Cvijanović i drugi.

„Svi su likovi pođednako epizodni, važni i glavni. Svaki ima nekakvu svoju priču, što zajedno čini nekakav mozaik“, rekla je Dobra.

Iz Fajerflaja je najavljeno da se „Čudne ljubavi“ bave pitanjima poput da li razvedeni partneri mogu biti prijatelji, kako je voleti mnogo mlađeg muškarca ili o sebi lagati devojku, sestrinsko rivalstvo, muško-žensko prijateljstvo i da li decu treba podržavati baš u svemu.

„Danas ko je normalan taj nije normalan. Tako da ovi ljudi ipak nisu normalni. Zato su, ne samo njihove ljubavi, nego sve što se dešava u seriji jako je čudno. Ja bih se koncentrisala na drugu reč ljubav. Ona je glavni pokretač motiv zašto se sve tako dešava“, ocenila je Dobra.

Prema njenim rečima, „humora nema bez tačne emocije i bez topline“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.