U trendu

Artbat, David Guetta, Asaf Avdian…na Exit festivalu

BEOGRAD – Exit slavi 20 godina postojanja, a na specijalno izdanje festivala u Novi Sad od 8. do 11. jula stižu i Artbat, trenutno među vodećim svetskim elektronskim izvođačima, čiji fan je i veliki David Guetta, zatim sjajan izraelski kantautor Asaf Avidan, hitmejkeri Meduza sa preko milijardu slušanja na video i striming platformama, teć house majstor Hot Since 82 i jedan od najvećih evropskih hevi metal bendova Sabaton, saopštili su organizatori Exita.

Na novoj listi gostiju festivala posebno se ističu vlasnik megahita „Breaking Me“, nemački producent i Đ Topic, globalno voljena muzička umetnica Amira Medunjanin, kao i super popularni domaći electro-rock duo Buč Kesidi.

Svi oni pridružuju se ranije objavljenim headlinerima, koje predvode David Guetta, Đ Snake, Tyga, Eric Prydz, Four Tet, Solomun, Boris Brejća, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Honey Dijon, Metronomy, Sheck Wes i mnogi drugi.

Na nekoliko bina festivala stiže „žanrovski šarenolik line up“, koji pokazuje da će ovog leta u Novi Sad ponovo stizati izvođači i bendovi na turnejama.

Svoje nastupe potvrdila je i jaka regionalna ekipa, koju čine Ida Prester s Lollobrigidom, Nemesis, Dram, E-Play, Deep Steady i Šajzerbiterlemon, i domaća trance postava, koju čine Pion live, Imaginarium live i Đ-i Aquapipe, DaPeace, Moža i Ćed.

Za lakšu organizaciju dolaska na festival, EXIT je danas za sve prijatelje lansirao omiljenu prodajnu akciju „Kupi 4, zgrabi 5“, u kojoj se na četiri kupljene ulaznice peta dobija besplatno.

Akcija će biti dostupna do isteka ograničenih zaliha.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.