U trendu

Atheist Rap specijalni gosti na koncertu Hladnog piva u Beogradu

BEOGRAD – Legendarni Novosađani Atheist Rap zasviraće, kao specijalni gosti, uoči Hladnog piva 15. oktobra u beogradskom Belekspo centru, na koncertu gde će se Mile Kekin i ekipa na duži vremenski period oprostiti od publike u Srbiji.

Pank-rok spektakl organizuje promoterska kuća Long Play. Spoj Piva i Ateista na beogradskom koncertu predstavlja krunu njihove dugogodišnje saradnje i prijateljstva. Publika će, nesumnjivo, uz hitove Ateista „Wartburg limuzina“, „Godina kulture“, „Fatamorgana“, „Dr Pop“ i druge uživati kao i uz hitove Hladnog piva.

Zagrebački bend, jedan od regionalno najpopularnijih već više decenija, nastupiće u Belekspo centru u sklopu serije koncerata koji najavljuju višegodišnju pauzu u radu grupe.

Mile Kekin će se u budućnosti okrenuti solo karijeri, a ostatak benda projektu Guerilla Mainstream. Kekin kaže da se dobro seća prve beogradske svirke Hladnog piva, 2001. u bašti Studentskog kulturnog centra:

„Nije tad bilo društvenih mreža, pa ni načina da saznamo kako stojimo u Srbiji. Tada su oko SKC-a još uvek bili preprodavci sa piratskiim diskovima. Pre tonske probe motali smo se oko štandova i od vrednih pirata saznali da se naša kompilacija, koju sam, usput, tada prvi put video, odlično prodaje. To me je malo umirilo. Razmišljao sam – ako je tako, valjda će doći ljudi i bio sam u pravu. Koncert je bio za pamćenje, bilo mi je nadrealno da vidim toliko Beograđana koji pevaju sa nama „Zakaj se tak oblačiš“ i „Bačkizagre stuhpa šeja“ rekao je Kekin.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar