U trendu

Avramović: Holivudska zvezda u trećem delu „Južnog vetra“

BEOGRAD – U novoj epizodi video serijala „Tanjug Reflektor“ reditelj Miloš Avramović otkriva da snimanje drugog dela televizijske serije „Južni vetar“ počinje 1. avgusta i da će popularni tv format nastajati u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Italiji i Rusiji.

Avramović naglašava da se sa svakim novim projektom po imenom „Južni vetar“ povećava novo produkcije.

„Mogu već sada da najavim da će treća sezona serije „Južni vetar“ biti finale celog projekta baš kao što nam je plan da treći deo filma bude internacionalni projekta u kojem će akteri govoriti na engleskom jeziku“, otkriva Avramović.

Kako kaže namera produkcije je da angažuje veliku holivudsku zvezdu da treći deo filma „Južni vetar“.

„Verujem da naša filmska produkcija može sebi to da priušti jer u Srbiji postoje izvanredni filmski profesionalci koji mogu da sime ostvarenje koje na svetskom nivou“, kazao je Avramović.

Prema njegovim rečima premijera filma „Južni vetar – Ubrzanje“ biće na Festivalu glumačkih ostvarenja „Filmski susreti u Nišu“ krajem avgusta.

„Imali smo dobar start u Nišu sa prvim delom filma koji je prikazan u prepunom amfitetaru i ne vidim razlog da to menjamo i sa premijerom drugog dela filma“, rekao je Avramović i dodao da je spajanje američkog žanra kriminalističkog filma sa balkanskim miljeom bio najveći izazov za produkciju ostvarenja.

„Drugi deo filma je više kao neka avantura, kao ostvarenje potere. Dosta je uzbudljiviji od prvog dela jer dominira akcija“ kazao je Avramović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.