U trendu

Bajaga i instruktori 1. decembra u „Štark areni“

BEOGRAD – Bajaga i Instruktori će, u sklopu promocije aktuelnog albuma „U sali lom“, održati veliki beogradski koncert 1. decembra u „Štark areni“, najavili su danas organizatori.

Biće to njihov drugi nastup u najvećoj hali u regionu.

Prvi put su „Arenu“ napunili u decembru 2006, a solistički koncert u Beogradu će održati pet i po godina posle nezaboravnog spektakla na Kalemegdanu 2013.

Uz mnoštvo starih hitova i pesama sa novog albuma, bend najavljuje specijalna iznenađenja za svoje obožavaoce.

Bajaga i Instruktori su u aprilu objavili dvanaesti studijski album „U sali lom“, koji je odlično prihvaćen od publike, što se najbolje vidi na koncertima.

Zvanično su do sada prezentovana tri video singla – za naslovnu pesmu, za baladu „Bilo bi lako“ i za numeru „Može da te ubije grom“, a status hita su stekli i duet Bajage i Žike Milenkovića „Severac“, nostalgična „Noćima sanjam“, poletna „Savršen dan“…

Momčilo Bajagić rekao je organizatorima da je srećan što je koncert zakazan u vreme kada se svira unutra.

„Naš koncert sigurno neće omesti kiša. Ima povoda da se vratimo u našu najveću halu. Turneja na kojoj izvodimo odabrane stare hitove, uz nove pesme, prolazi fenomenalno. Svirali smo, između ostalog, u pulskoj ‘Areni’, na ‘Exitu’, a publika sada može da očekuje proširen repertoar, jer je Beograd, ipak, naš grad. Biće dosta gostiju, ali ne bih otkrivao imena. Spremamo pravi spektakl“, kazao je Bajaga.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.