U trendu

Bioskop Cine Grand u Rakovici u ponedeljak slavi tri godine

BEOGRAD – Multipleks bioskop Cine Grand u Rakovici proslaviće svoj treći rođendan u ponedeljak, 19. oktobra, uz simbolične cene ulaznica od 250 dinara za sve projekcije, saopštila je uprava tog bioskopa.

Cine Grand Capitol Park BIG Rakovica pripremio je repertoar za 2D i 3D naslove po specijalnoj ceni za najmlađe i starije.

Animirane avanture za decu i porodicu osvajaju veliki ekran, i ovaj dan će biti prikazani “Trolovi: Svetska turneja”, “Superjunak SamSam” i “Napred”.

Takođe, za mlade naraštaje su i igrani filmovi za decu: akcioni Dizni spektakl “Mulan” kao rimejk crtanog filma, čarobna italijanska verzija antologijskog “Pinokija” u režiji Matea Garonea, “Izvanredan život Davida Koperfilda” prema delu Čarlsa Dikensa, ali i veoma simpatična komedija “Rat sa dekom”, u kome glavnu rolu tumači Robert de Niro.

Na programu je i nova drama o izboru za Mis sveta “Nezavisne” s Kirom Najtli, tinejdžerska akciona fantastika “Novi mutanti”, ljubavna provokativna drama “After: Posle sudara”, i švedski “O beskonačnosti” Roja Andersona.

Filozofski metafizički triler “Tenet” velikog vizionara Kristofera Nolana (trilogjja “Betmen”, “Memento”, “Interstellar”, “Inception”, „Prestiž“, “Insomnia”) ponovo vodi publiku na kompleksno putovanje poigravanja s ljudskim umom i čitavom percepcijom, a igraju Kenet Brana i Robert Patinson.

Krimi priča “Osinja mreža” prema istinitom događaju bavi se političkim zarobljenicima i manipulacijama, s Penelopom Kruz u glavnoj ulozi, a uz nju su Edgar Ramirez i Gael Garsija Bernal.

Za kraj, u Cine Grandu na akciji proslave rođendana je i najnoviji domaći film “A. S. (25)“ Milene Grujić, u kome glavni trio tumače Vladimir Gvojić, Nikola Šurbanović i Dominika Valo.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar