U trendu

Bioskop u Kombank dvorani danas ne radi

BEOGRAD – Poslednje mere Kriznog štaba nisu izostavile ni bioskope, te je poslednjeg vikenda u februaru juče i danas emitovanje bioskopskih projekcija ograničeno do svega 14 časova, a u MCF grupaciji su odlučili da bioskopi Kombank dvorana i Cine grand danas obustave rad, piše u saopštenju te grupacije.

Kako se navodi u saopštenju, „dramatična situacija u kojoj se našao i bioskop Kombank dvorane, shodno tome predviđa da poslednja projekcija počinje najkasnije do 12.00, što ponovo otvara pitanje opstanka bioskopa, ali i nelogičnost rada bioskopa svega nekoliko sati“.

Iz MCF grupacije poručuju da je „paradoksalno da su iz nove mere izuzeta samo pozorišta, a još besmislenija odluka da ugostiteljski delovi hotela imaju dozvolu da poslužuju goste do 22 sata“.

U saopštenju se naglašva da su se „odgovornim ponašanjem osoblja bioskopskih institucija, kao i pridržavanja svih epidemioloških mera od strane posetilaca – bioskopi svrstali u najebezbednija mesta zabave, ali bioskopi su saglasni u jednom – da neće preživeti poslednji udar na njihovo poslovanje“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.