U trendu

Bond veče uz „Nije vreme za umiranje“ u Cineplexx-u

BEOGRAD – Najnoviji film o Džejmsu Bondu „Nije vreme za umiranje“ reditelja Kerija Fukunage biće prikazan večeras u bioskopima Cineplexx u okviru „Bond večeri“, saopštili su danas distributeri filma.

Nakon filmova „Kazino Rojal“, „Zrno utehe“, „Skajfol“ i „Spektra“, ovo je poslednji put da će ljubitelji serijala o agentu 007 gledati slavnog brtianskog glumca Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda.

U ovom ostvarenju, Krejg „nedodirljivom Bondu dodaje malo emocija, ranjivosti, pa čak i sposobnost da se zaljubi“ – agent je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci koji potom prekida njegov prijatelj Feliks Liter, moleći ga za pomoć u misiji u kojoj je potrebno izbaviti kidnapovanog naučnika.

Ovaj zadatak ispostaviće se mnogo komplikovanijim nego što je to bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Pored Krejga, svoje role repriziraju Lea Sedu, Ben Višo, Naomi Haris, Rori Kinir, Džefri Rajt, Kristof Valc i Rejf Fajns, a pridružuju im se i Rami Malek, Lašana Linč, Ana de Armas, Dali Bensalah, David Densik i Bili Magnusen kao novi likovi.

Kako najavljuju distributeri, ove „glamurozne večeri“ biće upriličen i crveni tepih i posebna izvođenja muzičkih numera iz filmova o Bondu koje će izvesti kvarteti u TC Ušće u Beogradu i Cineplexx bioskopima u Nišu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.