U trendu

Budite aktivan učesnik u teatru

Večeras u Beogradu u Bitef teatru CEDEUM predstavlja „Snop svetlosti“, gostovanje ERGstatus plesnog teatra u Darmštadtu u Nemačkoj. Ukoliko želite da se oprobate kao glumac ili na bilo koji način aktivno učestvujete u teatru, ovo je prava prilika za vas.

Snop svetlosti je interaktivan oblik prezentovanja novih pozorišnih inicijativa kroz formu otvorene predstave, radionice, dijaloga sa publikom, razgovora, diskusija, video prezentacija sa različitim grupama koje drugačijim formama scenskih umetnosti neguju aktivan stvaralački i istraživački rad, kao i rad sa mladim ljudima, otvarajući time poseban prostor gde će nove inicijative biti dostupne u posebnom svetlu. Nakon predstave sledi dijalog sa publikom, a razgovor vode Ljubica Beljanski-Ristic i autori/učesnici u predstavi.

Ulaz besplatan!

O CEDEUM-u

CEDEUM – Centar za dramu u edukaciji i umetnosti osnovan je oktobra 1999. godine u Beogradu, ali njegovi osnivači kontinuirano deluju poslednjih dvadeset godina u ovoj oblasti kao promoteri interaktivnih metodologija, radioničarskog pristupa i upotrebe kreativne drame u radu sa decom, mladima i odraslima.

Stručnjaci okupljeni u CEDEUM-u su, pre svega, umetnici iz oblasti drame i pozorišta, umetnici iz likovnih, muzičkih, baletskih i drugih oblasti, zatim pedagozi, psiholozi, sociolozi, stručnjaci iz oblasti novih medija, pravnici i drugi, sa dugogodišnjim profesionalnim angažovanjem i međunarodnim iskustvom u radu i primeni drame u edukaciji i umetnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar